Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming MPLA317263

Figúrky Disney Infinity 3: Star Wars: Herné mince Rise Against the Empire

Zobraziť katalóg
Figúrky Disney Infinity 3: Star Wars: Herné mince Rise Against the Empire
5 1 hodnotení
Herné figúrky mince do hry Disney Infinity
Kód:  WG384a21
Figúrky Disney Infinity 3: Star Wars: Herné mince Rise Against the Empire Predaj skončil

Figúrky Disney Infinity 3: Star Wars: Herné mince Rise Against the Empire

Ponorte sa do úžasného sveta Disney Infinity 3.0! Vydajte sa do magického príbehu. Objavte herný svet, ktorý vám dodáva nekonečné možnosti tvoriť príbehy a akčné dobrodružstvo pomocou nových hrdinov, postáv a ich schopností. Prienik obľúbených svetov Disneyho hrdinov prináša tie najzvláštnejší, ale aj tie najzaujímavejšie kombinácie, vďaka ktorým si užijete skvelú zábavu.


Vypnuté
Obohaťte si svůj herní svět

Herné mince pre vylepšenie hry

Vďaka herným minciam si môžete do svojho dobrodružstva pridať ďalšie schopnosti, či predmety do škatule s hračkami alebo herných sád podľa toho, akú mincu zrovna zvolíte.

Obohaťte a rozširujte svoje dobrodružstvo o ďalšie herné sety, figúrky alebo herné mince. Vytvorte si ten najúžasnejší svet presne podľa vašich predstáv.

Pre možnosť užiť si zábavu z hrania potrebujete hernej základňu Disney Infinity 3.0, ktorá nie je súčasťou balenia. Základnej sady nájdete tu.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Figurky Disney Infinity 3: Star Wars: Herní mince Rise Against the Empire.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií