Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FiiO DK1

Zobraziť katalóg
FiiO DK1
4,5 2 hodnotení
Dokovacia stanica – multifunkčný, pre prehrávače FiiO
Kód:  FII032a Produktové číslo:  DK1 Stránky výrobcu

FiiO DK1

Mimoriadny prehrávač si zaslúži rovnako mimoriadne dokovanie. Vysoko kvalitná hliníková zliatina a elegantné zakrivenie dávajú stanici punc luxusu, ktorý je pre značku FiiO tak typický. Váš prehrávač do stanice jednoducho zasadíte, následne začne dobíjanie, môžete pridať nové skladby z počítača alebo rovno prehrávať piesne do domácich reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn v súlade s prehrávačmi FiiO
  • Rýchle posadenie prehrávača do doku
  • Nabíjanie a synchronizácia cez USB
  • Micro USB na stanici možno naklopiť podľa potreby (25°)
  • Linkový zvukový výstup do zosilňovača alebo aktívnych reproduktorov
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FiiO DK1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO DK1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FiiO DK1.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií