Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

FiiO M3 blue

Zobraziť katalóg
FiiO M3 blue
5 1 hodnotení
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným D / A prevodníkom, miniatúrne rozmery, 96 kHz / 24bitov, LCD display, skreslenie <0.008%@1KHz, vnútorná pamäť 8GB, microSD slot až 64GB, micro USB, vstavaná batéria 550mAh
Kód:  FII012a4 Produktové číslo:  M3 blue Stránky výrobcu

FiiO M3 blue

FiiO M3 sa radia do veľmi vyhledávané radu multimediálnych prehrávačov, ktoré vám poskytnú úchvatný zvuk v dokonalom balení. Zabudnite na kompromisy a stavte všetko na tento vytunené kúsok. Poskytne vám impozantné zázemie pre konzumáciu rôznych hlavných beztrôtových formátov. Audiofil okamžite uznanlivo pokýva hlavou a začiatočník objaví úplne nové tóny vo svojich obľúbených skladbách.

kľúčové vlastnosti

  • Skvelý FLAC prehrávač v kompaktnom prevedení
  • Integrovaný D / A prevodník
  • Interná pamäť 8 GB
  • Prehledný LCD displej
  • dotykové tlačidlá
  • Pecková slúchadlá v balení
  • Vstavaná batéria 550 mAh

Úchvatný zvuk v malom tele

FiiO M3 ponúka aj cez svoje malé rozmery naozaj kvalitné podanie zvuku, ľahké ovládanie a nespočet funkcií, ktoré ocenia väčšina užívateľov. Čo sa zvuku týka, vie prehrať veľké množstvo formátov ako napríklad FLAC, APE, WAV, WMA, AAC, a iné. Pre dokonalú personalizáciu je možné využiť ekvalizér, ktorý poskytuje možnosť upraviť zvuk na výstupe tak, aby plne zodpovedal vašej ideálnej predstave.

Praktický vo všetkých smeroch

Kde sa vôbec všetko ukladá? Miesta je naozaj dostatok. Integrovaná pamäť s kapacitou 8 GB je v celku dostatočná pre hromadu obľúbených skladieb, avšak ak vám to nebude stačiť, problém vyriešite kúpi dodatočné microSD karty, ktorá môže mať kapacitu až 64 GB. Celý tento zázrak je napájaný zabudovaným akumulátorom s kapacitou 550 mAh, vďaka ktorému si užijete dlhú dobu prehrávania a to až 24 hodín. Nabíjanie je riešené pomocou micro USB portu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FiiO M3 blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO M3 blue.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií