Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FiiO X1 2nd gen silver

Zobraziť katalóg
FiiO X1 2nd gen silver
3,8 5 hodnotení
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným D / A prevodníkom, 192 kHz / 24bitov, 2" TFT displej, Bluetooth 4.0, dotykový ovládací disk, skreslenie < 0.003%@1KHz, microSD slot až 256GB, vhodný pre slúchadlá 16 ~ 100ohmov, vstavaná batéria 1800mAh
Kód:  FII012z51 Produktové číslo:  X1 2nd gen silver Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FiiO X1 2nd gen silver

Pokračovateľ hudobného prehrávača pre najnáročnejších prichádza v prepracovanom dizajne aj vylepšenej elektronike, vďaka čomu dopraje ešte čistejšiu reprodukciu digitálneho zvuku vo vysokom rozlíšení. Prehrávač svojimi kvalitami poteší aj najcitlivejšie uši audiofilov, pretože v hudbe nie sú žiadne prídavky, a ani nezanikajú najmenšie detaily. Budete počuť skutočný originál, ktorý si vďaka kompaktným rozmerom prístroja môžete dopriať kedykoľvek máte práve chuť.

Kľúčové vlastnosti

  • Prehrávač zvuku vo vysokom rozlíšení
  • Starostlivo spracované telo (hliníková zliatina + CNC)
  • Zlepšená reprodukcia a ergonómia ovládania (menšie, dotykové koliesko)
  • Úplne nové používateľské rozhranie s lepšou prehľadnosťou
  • Extra široká podpora súborov (FLAC, APE, WAV...)
  • Obojsmerný Bluetooth (vie aj odosielanie do dvoch zariadení)
  • Podpora diaľkového ovládania väčšiny slúchadiel

Elektronika najvyššej úrovne

Pôvodný X1 si urobil meno na vybrúsenej reprodukcii, ale jeho nástupca ide ešte ďalej po vlne elektroniky, ktorá v čase prvého modelu nebola k dispozícii. Profesionalizovaný DAC čip CM5242 z dielne Texas Instruments je schopný širšieho odstupu signál/šum a perfektne vyváženého výstupu. Napojené LPF a operačné zosilňovače sú v spolupráci DAC optimalizované pre realistickejšiu reprodukciu najmä nízkofrekvenčných tónov.

 
Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, ci si tento pristroj pamata, kde naposledy skoncil prehravanie. Cize ci je napriklad mozne pokracovat v pocuvani audioknihy tam, kde som minule prestal. Dakujem.

Zdravím vás. Poprosím o odpověď na asi hloupou otázku :) Chtěl bych se zeptat, zda-li poznám rychlost přechodu mezi skladbami, když koupím "Kingston MicroSDXC 64GB UHS-I U1 + SD adaptér", nebo její rychlejší variantu U3 (dvojnásobná rychlost). Nebo se ten rozdíl pozná jen při kopírování z karty/na kartu z PC? :) Díky moc, Martin

Diskusia a poradňa k FiiO X1 2nd gen silver
Príslušenstvo pre FiiO X1 2nd gen silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X1 2nd gen silver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FiiO X1 2nd gen silver.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií