Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FiiO X5 2nd gen

Zobraziť katalóg
FiiO X5 2nd gen
5 2 hodnotení
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným DAC a DAP prevodníkom, dvojjadrový procesor, 192 kHz /24bitov, IPS LCD display, skreslenie < 0.004%@1KHz, 2x microSD slot, vhodný pre slúchadlá 16 ~ 300ohmov, vstavaná batéria 3300mAh, digitálny audio výstup
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  FII012x2

FiiO X5 2nd gen

FiiO X5 2nd gen je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Omladený nástupca obľúbeného prehrávača FiiO X5 sa vo svojej druhej generácii dočkal niekoľkých vylepšení, o 12% menších rozmerov a zníženia hmotnosti o 15%. Teraz je X5 ešte viac prenosný, pritom si zachoval úžasné zvukové parametre, ktoré z tohto hudobného prehrávača robia skvelú voľbu pre hudobných nadšencov. Prehrávač X5 je vyrobený z hliníka, ktorý dopĺňajú plastové prvky. Celkovo pôsobí veľmi elegantným dojmom.


Kľúčové vlastnosti:

  • DSD dekódovanie
  • USB DAC prevodník
  • Podpora dvoch Micro SD kariet s kapacitou až 128 GB
  • LCD displej
  • Dlhá výdrž batérie
  • Krásne hliníkové telo
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Vynikajúci zvuk

FiiO X5 2nd gén aj napriek malým rozmerom a nízkej hmotnosti ohromuje nekompromisným zvukom. Prehrává takmer všetky bezstratové formáty v úžasnej kvalite. Podporuje najrozšírenejšie formáty ako HD FLAC, APE, DSD, WMA, ALAC či WAV. Vďaka tomu sa  model X5 druhej generácie stáva jedným z najkomplexnejších prehrávačov na trhu. Dokonale si vychutnáte skladby formátu ALAC (Apple Lossless Audio Codec), ktorého prehrávanie bolo ešte donedávna dominantou len zariadenia značky Apple. Na dokonalú personalizáciu je možné využiť 10pásmový ekvalizér, ktorý poskytuje možnosť upraviť zvuk na výstupe tak, aby plne zodpovedal vašej ideálnej predstave.

USB DAC prevodník

X5 2nd gen však nemusí nutne slúžiť iba ako prehrávač, ľahko ho využijete aj ako USB digitálne-analógový prevodník po pripojení k počítaču. Takto sú jednoducho uspokojené vaše hudobné nároky, či už ste doma či vonku. Nechýbajú dva sloty na pamäťové karty microSD s kapacitou až 128 GB.

Dlhá výdrž na batériu

So zabudovaným akumulátorom s kapacitou 3300 mAh si užijete dlhú dobu prehrávania cez 10 hodín v maximálnej kvalite. Nabíjanie je navyše riešené skrze Micro USB port. Všetky informácie môžete sledovať prostredníctvom 2,4" IPS LCD displeja s vysokým rozlíšením 400 × 360 bodov. Ponúka čistý obraz a veľmi dobrú čitateľnosť na slnku. Nechýba tu ani LED indikačná dióda signalizujúca stav zariadenia. Prehrávač FiiO X5 2nd gen je vybavený potrebnými konektormi, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších používateľov. Okrem slúchadlového výstupu ponúka tiež combo line out/koaxiálny port na pripojenie externých zosilňovačov.


Obsah balenia:

  • FiiO X5 2nd gen
  • Silikónový ochranný obal
  • Ochranné fólie na displej
  • Kábel USB - microUSB
  • Redukcia 3,5 Jack-CINCH (pre digitálny výstup)
  • Manuál v českom jazyku


Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ: LCD
Rozlíšenie: 400 × 360 bodov

Podporované formáty:
HD FLAC, APE, DSD, ALAC, WAV
WMA, AAC, OGG, MP3, MP2

Prehrávanie:
All Songs, Album, Artist, Genre, Favorites
Zložky (Browse)
Gapless playback
Resume mode
Lyric
Album Cover
CUE

Konektory:
3,5 mm výstup na slúchadlá
3,5mm digitálny a analógový linkový výstup
Micro USB pre nabíjanie a synchronizáciu

Napájanie:
Kapacita batérie: 3300 mAh
Výdrž:> 10 hodín

Prevedenie:
Farba: strieborná
Materiál šasi: hliník
Rozmery: 109 × 63,5 × 15,3 mm
Hmotnosť: 165 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umožňuje tento přehrávač jiné nastevení L a R sluchátka? (balance?) Děkukji moc Radek Ptáček

Dobrej, chci se zeptat existuje nějaký MP3 přehrávač s aplikovaným a "stahovatelným" (doplňovatelným) programem Spotify, přes Wi-Fi ? ???™

Dobry den, podporuje pripojenie Bluetooth napr. pre audio system v aute? ak ano, vie listovat v adresaroch?

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, jak funguje FiiO X5 2nd gen s obsluhou 2 slotů pro SD karty. Jde o to zda bere obě karty současně nebo mezi nimi je nutné přepínat. Prakticky například pokud budu na jedné kartě mít hudbu a na druhé audioknihy, mohu přepnout z knih na hudbu a neztratit uloženou pozici v knize? Druhý dotaz pak je, jak je to s náhodným přehráváním, zda vybírá soubory jen z jedné nebo obou karet, to se váže i k prvnímu dotazu. Třetí dotaz pak už jen na to jaké jsou nároky na uložení souborů musí být v jednom adresáři nebo přehrávač podporuje adresářovou strukturu, například s členěním audiosouborů do složek podle alba, složky alb pak ve složce dle interpreta a ty pak například podle stylu hudby a to vše při možnosti nastavit náhodné přehrávání napříč takovou strukturou? Předem děkuji za odpověď

Príslušenstvo pre FiiO X5 2nd gen
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií