Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FiiO X7

Zobraziť katalóg
FiiO X7
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným DAC a DAP prevodníkom, štvorjadrový procesor, 384kHz / 64bit, dotykový 3.97 "IPS display, skreslenie <0.008%@1KHz, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, vhodný pre slúchadlá 16 ~ 300ohmů, vstavaná batéria 3500mAh, DLNA, svetelný senzor, G senzor, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, digitálny audio výstup, hliníkové telo
Kód:  FII012u1 Produktové číslo:  FiiO X7
FiiO X7 Predaj skončil

FiiO X7

X7 bol všestranne zameraný na pôžitok všetkých audiofilov, ktorí chcú svoje songy nechať rozohrať do najmenších nuáns. Dá sa povedať, že sa jedná o domáce HiFi v miniatúrnom prevedení, ktorú ľahko zbalíte do vrecka. Luxusné hliníkové prevedenie a celkovej precízne spracovanie dopĺňa neskutočne kvalitné podanie zvuku, ľahké ovládanie a nespočet nadštandardných funkcií, ktoré ocenia aj tí najnáročnejší užívatelia. Keď to všetko podporí veľký dotykový farebný displej s prehledným zobrazením, hledá sa pre tohto fešáka veľmi ťažko nejaký konkurent.

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový FLAC prehrávač v kompaktnom prevedení
  • Integrovaný DAC a DAP prevodník
  • Výmenný modul s hlavovým zosilňovačom
  • Výkonný štvorjadrový procesor
  • Interná pamäť 32 GB
  • Veľký dotykový displej
  • WiFi, Bluetooth a DLNA
  • Digitálny audio výstup
  • Luxusné hliníkové telo

Parádny výkon a skvelý zvuk

FiiO X7 ponúka aj cez svoje malé rozmery naozaj solídny výkon. Celé zariadenie má pod kontrolou prehledný operačný systém Android. Bezproblémový a hlavne rýchly chod sprostredkováva výkonný štvorjadrový procesor, ktorý spolupracuje s 1 GB operačnej pamäte. Čo sa zvuku týka, vie prehrať takmer všetky bezstratové formáty v úžasnej kvalite. Patrí medzi ne napríklad FLAC, APE, DSD, DXD, WMA, AIFF či WAV. Vďaka tomu sa tento model stáva jedným z najžiadanejších prehrávačov na trhu. Dokonale si vychutnáte skladby formátu ALAC (Apple Lossless Audio Codec), ktorého prehrávanie bolo ešte donedávna dominantou len zariadenia značky Apple. Pre dokonalú personalizáciu je možné využiť 10pásmový ekvalizér, ktorý poskytuje možnosť upraviť zvuk na výstupe tak, aby plne zodpovedal vašej ideálnej predstave.

Praktický vo všetkých smeroch

Kde sa vôbec všetko ukladá? Miesta je naozaj dostatok. Integrovaná pamäť s kapacitou 32 GB je v celku dostatočná pre hromadu dát a skladieb, avšak ak vám to nebude stačiť, problém vyriešite kúpu dodatočné microSDXC karty, ktorá môže mať kapacitu až 128 GB. Celý tento zázrak je napájaný zabudovaným akumulátorom s kapacitou 3 500 mAh, vďaka ktorému si užijete dlhú dobu prehrávania cez 10 hodín v maximálnej kvalite. Nabíjanie je riešené pomocou micro USB portu. FiiO X7 samozrejme ponúka všetky potrebné konektory, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších užívateľov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X7.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií