AD homeoffice PET

Nintendo DSi - Final Fantasy IV

Zobraziť katalóg
Nintendo DSi - Final Fantasy IV
Hra na konzolu
Kód:  MQ020k
Nintendo DSi - Final Fantasy IV Predaj skončil

Nintendo DSi - Final Fantasy IV

Štyri základné Kryštály, z ktorých každý má úžasnú moc, leží rozptýlené po celej ríši.Avšak, ľudia rýchlo prahnú po veciach, ktoré ponúkajú silu, a ľahko podľahnúť moci, ktorú ovládajú ... \u0026nbsp;

Baronovo kráľovstvo, zvedení slibovaný mocou kryštálov, začína zamestnávať nepodplatitelnou silu, aby sa povolilo mierumilovných národov.Temný rytier Cecil - Kapitán baronovy elitnej jednotky Red Wings - je kráľom najali, aby získal Kryštály, ale čoskoro začne spochybňovať panovníkmi motívy.Zasiahnutý zale zo svoje vlastné akcie, ale zaťažený lojalitou k svojej krajine a svojim osobným zmyslom pre česť, sa nakoniec Cecil rozhodne odvrátiť od cesty tmy a ničenia.\u0026nbsp;

Keď ho rozčilení kráľ obviňuje z neloajálnost, stiahne Cecil z pozície kapitána a odošle ho, aby zabil tajomnú beštie, ktorá sa skrýva v neďalekom Údolí hmly.Cecil sa vydá na svoju osudovú cestu, ktorá mu prinesie skúšky, zrady, priateľstva, straty a objavenie samého seba.Môže Cecil otvoriť svoje oči a stať sa mužom cti, ktorým musí byť?\u0026nbsp;

Hra ponúka:


  • Jedna z najobľúbenejších hier série Final Fantasy, ktorá kedy bola vytvorená, sa vracia v kompletním remake na Nintendo DS.
  • Klasicky skvele napísané dobrodružstvo s hrdinami, zradu, výkupom, láskou a mágiou čaká len na vás.
  • Krásna 3D grafika s ohromujúcim ručne namaľovanou štýlom a plne dokreslující zvuková kulisa vám umožní ponoriť sa do sveta Final Fantasy IV tak, ako nikdy predtým.
  • Skvělé hraní hry teraz so všetkými doplnkami vrátane dotykovej ovládanie, lepšieho uplatňovania oboch obrazoviek, usporiadanie bitiek s bossy, systému mapovania dungeon a tiež zariadenia pre postavy, aby sa mohli učiť niektoré schopnosti od svojich priateľov.
  • Plne ozvučené cut scény s vysoko kvalitnými 3D znaky maximalizuje využitie hardvéru a stanovuje nový štandard v rozprávaní príbehov na Nintendo DS.
  • Dodatočné nové epizódy vám umožní prezrieť si neviděný život hlavných postáv.
  • Bonusový systém "Udalosť Divadlo" vám umožňuje prehrávať akékoľvek scény, ktoré už boli zobrazené.
  • Špeciálna nové minihry vám umožnia správať a privolať vlastné monštrum a bojovať s priateľmi prostredníctvom DS bezdrôtovej komunikácie!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo DSi - Final Fantasy IV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo DSi - Final Fantasy IV. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nintendo DSi - Final Fantasy IV. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nintendo DSi - Final Fantasy IV. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nintendo DSi - Final Fantasy IV.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií