Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál PET

Fisher-Price Deka na aktívnu zábavu 2 v 1

Zobraziť katalóg
Fisher-Price Deka na aktívnu zábavu 2 v 1
Deka – vhodná pre deti od narodenia
Kód:  HRAif11507 Produktové číslo:  887961687330

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price Deka na aktívnu zábavu 2 v 1 Predaj skončil

Fisher-Price Deka na aktívnu zábavu 2 v 1

Deka na aktívnu zábavu Fisher-Price 2 v 1 je navrhnutá pre deti už od narodenia. Zaujme ich nádherným dizajnom, pestrými farbami a veselými obrázkami zvieratiek. Je veľmi mäkká a hebká, deťom sa na nej bude pohodlne ležať. Ponúka dva spôsoby hry a to v polohe na brušku, alebo na chrbte. Nastaviteľnú hrazdičku môžete ľahko zdvihnúť na hranie na chrbátiku alebo sklopiť, keď bábätko leží na brušku. Hrazdička má na každej strane iný vzor, na jednej čierno-biele obrázky a na druhej jasne farebné čísla a písmená. Sú na ňu zavesené tri odnímateľné hračky – hrkajúca panda, hmatová hračka a zrkadlo na objavovanie seba samého.

    

Kľúčové vlastnosti detskej deky na aktívnu zábavu Fisher-Price 2 v 1 pre deti od narodenia

  • Detská deka na aktívnu zábavu Fisher-Price 2 v 1
  • Nádherný dizajn s pestrými farbami a veselými obrázkami zvieratiek
  • Deka ponúka dva spôsoby hry v polohe na brušku a na chrbte
  • Nastaviteľnú hrazdičku s obojstrannými vzormi je možné sklopiť alebo zdvihnúť
  • Na hrazdičke sú zavesené tri odnímateľné hračky
  • Rozvoj motoriky, zručnosti a zmyslov dieťaťa
    

Krásna hračka aj pomôcka na rozvoj dieťaťa

Hracia deka na aktívnu zábavu Fisher-Price 2 v 1 rozvíja motoriku dieťaťa a stimuluje jeho zmysly. Pomáha mu udržiavať očný kontakt s pohyblivými predmetmi. Hračky zavesené nad hlavou bábätko nabádajú, aby sa k nim natiahlo a dotýkalo sa ich, čo rozvíja jeho hrubú motoriku a zlepšuje koordináciu zraku s pohybmi rúk. Dieťatko sa tak nielen skvele zabaví, ale zároveň si bude rozvíjať svoju zručnosť.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Príslušenstvo
Hrazda Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
84 cm Hotovo!
Šírka
55 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Vlastnosti

Príslušenstvo
Hrazda Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
84 cm Hotovo!
Šírka
55 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hračky pre novorodencov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price Deka na aktívnu zábavu 2 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Dečka pro aktivní zábavu 2v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price 2-in-1 Flip & Fun Activity Gym. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price 2-in-1 Flip & Fun Activity Gym. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher-Price Takaró aktív szórakozáshoz 2 az 1-ben.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií