Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FiskalPRO VX675 GSM s batériou

Zobraziť katalóg
FiskalPRO VX675 GSM s batériou
VRP pokladnica typ riešenia: s tlačiarňou, určenie: remeselníci a stánkari, kompatibilná so systémom: áno, veľkosť displeja 2.8 "
Kód:  EL106j Produktové číslo:  M265-773-C3-EUF-3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FiskalPRO VX675 GSM s batériou Predaj skončil

FiskalPRO VX675 GSM s batériou

Získajte unikátne riešenie, ktoré nahradí väčšinu súčasných zariadení vo vašej prevádzke. FiskalPRO VX675 je totiž kombinácia certifikovanej, fiškálnej a registračnej pokladne s plnohodnotným platobným terminálom a tlačiarňou bločkov. Navyše ide o jeden z najmenších prístrojov na trhu - pohodlne sa zmestí do dlane. Jej veľkou prednosťou je integrovaná batéria, vďaka ktorej sa stáva zariadenie mobilným. Vyznačuje sa tiež veľmi jednoduchým intuitívnym ovládaním, vďaka ktorému bude práca s pokladňou veľmi rýchla a nebude vás zdržovať od iných povinností. Samozrejmosťou je potom splnenie všetkých podmienok zákona o EET - elektronická evidencia tržieb.


Kľúčové vlastnosti

  • Pripravené na EET
  • Zariadenie 3 v 1 - pokladňa, tlačiareň a platobný terminál
  • Podpora bezkontaktných platieb
  • GSM
  • Pultové zariadenia s jednoduchým ovládaním
  • Výkonná 2200mAh batéria
  • Farebný displej s uhlopriečkou 2,8 "
  • Ergonomický dizajn a malé rozmery
  • Rýchle a bezpečné spracovanie transakcií
  • Je možné rozšíriť o ďalšie zariadenia
  • Rýchle a bezpečné spracovanie transakcie (EMV Level 1 a 2, PCI PTS 3.0)

Platobný terminál a možnosť rozšírenia

Zariadenie sa ďalej vyznačuje veľmi malými rozmermi a ergonomickým dizajnom. Vo výbave nájdete aj plnohodnotný platobný terminál, ktorý spolupracuje s platobnými kartami značiek VISA, MasterCard, Maestro, Diners Club či JCB, vrátane bezkontaktných kariet.

K FiskalPRO VX675 môžete pripojiť rôzne periférie ako je napr. čítačka čiarových kódov, zásuvku na bankovky a ďalšie. Systém možno tiež rozšíriť o doplnkové funkcie ako sú vernostné programy a mnohé ďalšie.


Ideálne do vyťaženej prevádzky

Termotlačiareň bločkov sa vyznačuje vysokou rýchlosťou tlače a je tak ideálnym riešením do prevádzky, kde sa tlačí väčší počet bločkov. Vzhľadom k veľkosti je vhodná aj do terénu - taxi služby, kuriér, reštaurácie a ďalšie.

Jednoduchú správu predajných položiek a prístup k predajným štatistikám budete mať online odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu alebo mobilnej aplikácie A3 POS mobile.


Ak pri inštalácii zariadenia narazíte na nejaký zádrheľ, neváhajte a obráťte sa na kontakty uvedené nižšie, kde vaše problémy vyriešia k vašej plnej spokojnosti:

  • problémy s inštaláciou HW produktov - pos @ penta.cz, +420 242 498 674
  • problémy so SW riešením - pos @ penta.cz, +420 242 498 674

Doplňujúce informácie:

Konektivita:
GSM

Displej:
2,8 ", farebný

Rozmery:
163 × 78 × 52 mm

Hmotnosť:
336 g

Tlačiareň:
30 znakov na riadok

Batéria:
Li-lon 3,6 V/2200 mAh (nabíjanie pomocou microUSB kábla)

 

Parametre a špecifikácia

Elektronická evidencia tržieb
Áno Hotovo!
Určené na
Remeselníci, Stánkari Hotovo!
Veľkosť displeja
2,8" (7,11 cm) Hotovo!
Typ riešenia
S tlačiarňou Hotovo!

Elektronická evidencia tržieb

Elektronická evidencia tržieb
Áno Hotovo!

Určenie

Určené na
Remeselníci, Stánkari Hotovo!

Displej

Veľkosť displeja
2,8" (7,11 cm) Hotovo!

Typ riešenia

Typ riešenia
S tlačiarňou Hotovo!
Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete prosím uvést, kterého poskytovatele? Prozatím máme platební terminál od ČSOB, vyhovuje, ale nenabízejí zařízení přenosné + platební terminál + EET.

Dobrý den, můžete prosím uvést, kterého poskytovatele? Prozatím máme platební terminál od ČSOB, vyhovuje, ale nenabízejí zařízení přenosné + platební terminál + EET.

Dobrý den, když si zakoupím tuto pokladnu s terminálem, musí jej někde zaregistrovat v bance? Nebo jak to funguje? Nejsem spokojen se stávajícím terminálem a rád bych koupil jiný a nevím jak postupovat, pokud si koupím terminál mimo banku, zda jej registrovat v bance, nebo zda se to řeší nějak individuálně. Děkuji

Diskusia a poradňa k FiskalPRO VX675 GSM s batériou
Príslušenstvo pre FiskalPRO VX675 GSM s batériou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiskalPRO VX675 GSM s baterií.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií