Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Fitbit Charge HR Large Black

Zobraziť katalóg
Fitbit Charge HR Large Black
4,6 158 hodnotení
Fitness náramok pre bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, automatický spánkový režim, aktívny minúty, čas, ID volajúceho, budík, tepová frekvencia), veľkosť L (16-19cm), vodeodolný náramok, OLED displej, Bluetooth 4.0 dosah 20 metrov, USB, výdrž batérie 5 dní
Kód:  FTB002e6d1ab Produktové číslo:  FB405BKL-EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fitbit Charge HR Large Black

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR vás donúti k zlepšovaniu

Prepracovaný športtester veľkosti L si iste nájde svojich priaznivcov medzi ľuďmi, ktorí chcú mať prehľad o svojich aktivitách. Ponúka moderný dizajn s čistými líniami a bez rušivých elementov. Na ruke vyzerá skvele pri športe aj v práci, či už máte na sebe sako alebo kostým. Fitbit Charge HR náramok je vyrobený z pružného a odolného elastoméru, podobného tomu, ktorý je používaný u mnohých športových hodiniek.

Tri dôvody prečo si zaobstarať tento produkt.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Fitbit Charge HR

Monitor tepovej frekvencie

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Fitbit Charge HR

Prehľadný OLED displej

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Fitbit Charge HR

Padne vám úplne dokonale

Veľký krok vpred

v sledovaní všetkých aktivít, nastavte si ciele a prekonajte ich.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Fitness kouč

Fitbit sleduje každý krok

Náramok je doslova nabitý funkciami. Meranie srdcového tepu vám pomôže prispôsobiť tréning pre zlepšenie kondície. Ďalšie inovatívne senzory rozoznajú beh od chôdze a zvládnu aj kontrolovať ako dlho a kvalitne spíte. Presne počítajú počet krokov, spálené kalórie a určia aj trvanie jednotlivých udalostí. Na základe zmeraných údajov sa tiež dozviete presný počet spálených kalórií, čo vás iste povzbudí k ďalšej aktivite. Všetko ihneď uvidíte pomocou jednoduchého OLED displeja priamo na zápästí.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať
  1. Kontinuálne monitoruje tepovú frekvenciu
  2. Meranie spálených kalórií, ušlých kilometrov a nastúpaných metrov
  3. Automaticky rozpozná druh športovej aktivity
  4. Monitoruje aj kvalitu a dĺžku spánku a ráno vás včas zobudí
  5. Zobrazenie prichádzajúceho hovoru
  6. Batéria vydrží celých 5 dní
  7. Bezdrôtová synchronizácia s aplikáciou v smartfóne
  8. Vnútorný obvod náramku 160 - 190 mm

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Senzor tepu

Senzor nepretržite meria tep srdca

Technológia Bluetooth 4.0 prináša pohodlie pri synchronizácii vašich tréningových výsledkov s počítačom alebo s niektorým z viac ako 120 podporovaných inteligentných telefónov (kompatibilitu s aplikáciou Fitbit zistíte tu .) Prezerajte si podrobné dáta o svojich výkonoch v tabuľkách a grafoch prostredníctvom Fitbit aplikácie. Na jednom mieste zhromažďuje aj mesačné prehľady o aktivitách a sprostredkuje zdieľanie vašich výkonov medzi vašich priateľov. Za každý prekonaný cieľ či míľnik budete ocenení virtuálnymi odznaky.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, aktualizace náramku FITBIT Charge HR se zasekla zhruba v polovině a nepokračuje. Stále se na displeji objevuje teploměr zhruba v polovině a na něm vykřičník. Nelze provést ani restart zařízení do továrního nastavení. Poradíte mi jak náramek zprovoznit? Děkuji. V. N.

Dobrý den, je náramek kompatibilní s Lenovo P70? Děkuji

Dobrý den, existuje k tomuto aplikace pro telefony s Windows ? Díky

Dobrý den. Jaké je omezení funkčnosti fitness náramku Fitbit Charge HR, pokud mám telefon (Lenovo P70), který není na seznamu podporovaných telefonů? Děkuji. Martin Dusil

U výrobku Fitbit Charge HR nemáte uveden seznam obsahu balení. Obsahuje balení Vámi prodávaného výrobku Bezdrátový USB klíč, který je nutný ke komunikaci s PC ? Dále obsahuje Vámi prodávaný výrobek také vibrační motorek ? (dle výrobce by to tam vše mělo být) viz Odkaz do neznáma Nevím do jaké míry máte tento výrobek vyzkoušený, ale potřeboval bych ještě vědět, zda mne vibrační motorek upozorní na to když dosáhnu nastavené nebezpečné výše tepové frekvence. (ve stručném manuálu jsem to nenašel) Děkuji a s přátelským pozdravem

Diskusia a poradňa k Fitbit Charge HR Large Black
Príslušenstvo pre Fitbit Charge HR Large Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge HR Large Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitbit Charge HR Large Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitbit Charge HR Large Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FitBit Charge HR aktivitásmérő - fekete, "L"-méret.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií