Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný

Zobraziť katalóg
FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný
5 1 hodnotení
Stojan na notebook – určený na nalepenie na zadnú stranu vášho tabletu alebo notebooku, extra tenké vyhotovenie z brúseného hliníka, možno opakovane nalepiť na rôzne zariadenia
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  PP963a7 Produktové číslo:  FIXFR-MI-SL
FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný Predaj skončil

FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný

Stojanček FIXED Frame Mini vám výrazne zjednoduší prácu na notebooku či tabletu. Stačí ho nalepiť na zadnú stranu zariadenia a po vyklopení nohy stojančeka získate ideálny uhol na maximálne pohodlie pri písaní a ďalšiu prácu. Stojanček FIXED Frame Mini je vyrobený z vysoko kvalitného brúseného hliníka v striebornej farbe a vďaka minimalistickému vyhotoveniu s hrúbkou len 0,5 cm neprekáža pri manipulácii so zariadením. Nalepovacia plocha je navyše opakovane použiteľná. Po odlepení ju stačí opláchnuť vodou a môžete ju okamžite znovu použiť. Súčasťou balenia stojančeka FIXED Frame Mini je tiež čistiaca handrička na ľahšie nalepenie stojančeka a náhradné silikónové prvky, ktoré chránia pred poškriabaním.

Kľúčové vlastnosti stojančeka FIXED Frame Mini

  • Jednoduché nastavenie stojančeka FIXED Frame Mini do požadovaného uhla
  • Jednoduché nalepenie na zadnú časť zariadenia
  • Nalepovacia plocha je opakovane použiteľná
  • Telo stojančeka FIXED Frame Mini z vysoko kvalitného brúseného hliníka
  • Minimalistické vyhotovenie s hrúbkou 0,5 cm
  • Prepracovaný dizajn stojančeka FIXED Frame Mini v striebornej farbe
  • Stojan je určený pre notebooky a tablety
  • Súčasťou balenia je čistiaca handrička a náhradné silikónové prvky

Jednoduché nastavenie do požadovaného uhla

Stojanček FIXED Frame Mini možno jednoducho nastaviť do požadovaného uhla, vďaka čomu získate maximálne pohodlie pri písaní a ďalšej práci na notebooku či tablete. Nalepovaciu plochu stojančeka FIXED Frame Mini stačí po použití opláchnuť vodou a je okamžite pripravená na opätovné použitie.

Stojanček FIXED Frame Mini z kvalitného brúseného hliníka

Telo stojana je vyrobené z kvalitného brúseného uhlíka, ktorý je zárukou vysokej odolnosti a maximálnej spoľahlivosti. Vďaka minimalistickému dizajnu s hrúbkou len 0,5 cm vám pri manipulácii so zariadením nebude nijako prekážať. Súčasťou balenia je praktická čistiaca handrička a náhradné silikónové prvky na ochranu pred poškriabaním.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Frame Mini pro notebooky a tablety stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Frame Mini für Laptops und Tablets - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Frame Mini für Laptops und Tablets - silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií