Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne

Zobraziť katalóg
FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne
4,7 8 hodnotení
Ochranné sklo – 2.5D vyhotovenie, kryje celú plochu displeja, hrúbka 0.33mm, tvrdosť 9H, 100% priehľadnosť, jednoduchá inštalácia bez vzduchových bublín
Kód:  FXD1083 Produktové číslo:  FIXGF-327-BK Stránky výrobcu
FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne Predaj skončil

FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne

Displej zariadenia s dotykovou plochou sa vždy môže aj napriek veľkej prezieravosti jednoducho narušiť, nemusí sa prihodiť nič viac, než že sa vám podarí ho nedopatrením zhodiť na podlahu. Pre takéto situácie príde vhod tvrdené ochranné sklo FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne. Ochranné sklo je určené akurát na mieru Xiaomi Redmi 6. Vonkajšia povrchová úprava tvrdeného krycieho skla zamedzuje zašpineniu od odtlačkov. Vďaka FIXED tak bude vaše zariadenie stále ako v bavlnke.

Rozhodujúce prednosti ochranného skla FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne

  • Ochranné sklo vytvorené na mieru pre Xiaomi Redmi 6
  • Sklo má oproti fólii omnoho vyššiu pevnosť a odolnosť
  • Citlivosť na dotyk nie je po aplikácii skla nijako obmedzená
  • FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne možno veľmi ľahko nainštalovať

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci si koupit mobil Xiaomi Redmi 6 3GB/64GB LTE a k němu ochranné sklo i s nalepením. U mobilu nabízíte pouze službu nalepení ochranné folie. Jak mám postupovat, chci-li od Vás nalepit ochranné sklo a ne folii? Děkuji za odpověď, přeji pěkný den.

Dobrý den, zajímalo by mě proč je u tohoto ochranného skla vyobrazeno tlačítko na přední části telefonu, když telefon samotný tlačítko nemá?

Diskusia a poradňa k FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne
Príslušenstvo pre FIXED Full-Cover na Xiaomi Redmi 6 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Full-Cover pro Xiaomi Redmi 6 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Full-Cover für Xiaomi Redmi 6 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Full-Cover für Xiaomi Redmi 6 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Full-Cover Xiaomi Redmi 6 készülékhez fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií