AP+ nový vizuál Aplikace

Fomei HSS IV – vysielač Nikon

Zobraziť katalóg
Fomei HSS IV – vysielač Nikon
Vysielač – pre odpaľovanie bleskov Digitalis Pro S400 DC, Digitalis Pro S600 DC, Digitalis Pro T400 a Digitalis Pro T600, kompatibilný iba s prijímačom HSS IV (Nikon/Canon)
Kód:  FOM601a10 Produktové číslo:  FY7314 Stránky výrobcu
Fomei HSS IV – vysielač Nikon Predaj skončil

Fomei HSS IV – vysielač Nikon

Fomei HSS IV je špičkový vysielač a ovládač pre odpaľovanie bleskov Digitalis Pro S400 DC, Digitalis Pro S600 DC, Digitalis Pro T400 a Digitalis Pro T600. Tento model Fomei HSS IV je určený pre fotoaparáty Nikon a s jeho pomocou môžete ľahko a pohodlne ovládať potrebné funkcie blesku ako napríklad nastavenie skupín či prepínanie rôznych režimov a nastavenie výkonu. Režim vysokorýchlostnej synchronizácie HSS je možné aktivovať stlačením tlačidla HSS a podržaním tlačidla RPT/HSS na blesku. Vysielač Fomei HSS IV pracuje na frekvencii 2,4 GHz s dosahom až 100 m a možno ovládať až 16 kanálov (až 6 skupín).


Kľúčové vlastnosti vysielača Fomei HSS IV pre Nikon

  • Špičkový vysielač pre bezdrôtové odpaľovanie bleskov
  • Určený pre fotoaparáty Nikon
  • Spolupracuje iba s bleskami Digitalis Pro S400 DC, Digitalis Pro S600 DC, Digitalis Pro T400 a Digitalis Pro T600
  • Jednoduché ovládanie a široké možnosti nastavenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fomei HSS IV - vysílač Nikon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fomei HSS IV - Nikon kompatibilis transzmitter.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií