AP+ nový vizuál Aplikace

Force Rank 5 diód + batéria

Zobraziť katalóg
Force Rank 5 diód + batéria
4,7 3 hodnotení
Svetlo na bicykel – predné, batérie AAA, svetelný tok 5 bielych LED diod, 2 funkcie: svietenie + blikanie, držiak na riadidlá: 25.4 – 31.8mm, batérie: 3× AAA, mikroceruzka v balení, veľkosť: dĺžka 80mm, šírka 40mm, výška 40mm, ľahká montáž na riadidlá bez náradia, náhradný držiak kód 45242, hmotnosť vrátane držiaku: 100g, balené v krabičke FORCE
Kód:  OLP059

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Force Rank 5 diód + batéria

So svietidlom Force Rank budete mať istotu, že vás na ceste neprekvapí tma. Nielenže vás nikto neprehliadne, ale vďaka pätici výkonných LED vám svetlo posvieti na cestu. Diódy vedia pracovať v dvoch režimoch: prvý je štandardné neprerušované svietenie, druhý potom energeticky úspornejšie blikanie.

Uchytenie je riešené pomocou klasickej objímky, ktorej montáž na riadidlá zvládnete úplne bez náradia. Objímka je vhodná pre riadidlá s priemerom 25,4 až 31,8 mm. Napájanie zabezpečuje trojica batérií typu AAA, ktorých jedna súprava je priložená v balení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Druh svetla
Predné Hotovo!
Maximálna výdrž
30 h Hotovo!
Svetelný tok
40 lm Hotovo!
Napájanie
AAA Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!

Druh svetla

Druh svetla
Predné Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výdrž
30 h Hotovo!
Svetelný tok
40 lm Hotovo!

Napájanie

Napájanie
AAA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Force Rank 5 diód + batéria Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force Rank 5 diod + baterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kényszer rang.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií