PET PET

FOREO „GET UP AND GLOW“

Zobraziť katalóg
FOREO „GET UP AND GLOW“
5 3 hodnotení
Čistiaca súprava – FOREO „GET UP AND GLOW“+krém (denný, nočný)
Kód:  FORSE001 Produktové číslo:  F8505
FOREO „GET UP AND GLOW“ Predaj skončil

FOREO „GET UP AND GLOW“

Darčeková súprava pre sonické čistenie pleti FOREO „GET UP AND GLOW“ je unikátny pomocník, ktorého využije každá žena dbajúca o krásu svojej pleti. Maličká čistiaca kefka pomocou priložených gélov jemne, ale veľmi dôkladne čistí pleť od všetkých nečistôt a zanecháva ju dokonale sviežu a žiarivú. Sada je vhodná ako darček pre dievčatá i ženy bez rozdielu veku. Kúpte si praktický darček, aby vaša pleť bola dlho mladá a krásna!

Obsah darčekovej súpravy Foreo „Get Up And Glow“

  • Sonický čistiaci prístroj na tvár FOREO LUNA play
  • Denný čistiaci gél Foreo
  • Nočný čistiaci gél Foreo

Pre krásu a dokonalú čistotu bez kompromisov

Každodenné čistenie pleti nepatrí medzi príliš obľúbenú stereotypnú hygienu. Mnoho žien strávi pri klasickom čistení pleti dlhé chvíle, ktoré by mohli využiť inak. So sonickou kefkou Foreo Luna play bude starostlivosť príjemným a veľmi rýchlym rituálom, ktorý si zamilujete. Vaša pleť bude vždy perfektne čistá a po pravidelnom používaní bude už po 3 dňoch nádherne vyhladená, svieža a žiarivá. Hýčkajte svoju pleť jemnou masážou, aby bola dlho mladá a krásna!

Sonická kefka pre čistenie pleti Foreo LUNA play
Kompaktnejšia kefka na čistenie pleti LUNA play je určená na domáce použitie aj na cestovanie. Kefka s roztomilým vzhľadom nie je nabíjateľná a je vhodná až na 100 použití. Za obyčajnú 1 minútu dvakrát denne tento dvojzónový sonický pomocník jemne, ale veľmi dôkladne vyčistí vašu pleť a zanechá ju dokonale žiarivú a krásnu. Kefka sa dobre prenáša a čoskoro sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kozmetickej starostlivosti doma i na cestách. 

Vlastnosti kefky Foreo LUNA play:

  • Má dve čistiace zóny, je vhodná pre všetky typy pleti
  • Je vhodná aj na cesty, má veľkosť podobnú vatovému tampónu
  • Vydrží až 100 použití, nedá sa dobíjať
  • Má jednu intenzitu rýchlosti
  • Obsahuje Technológiu T-Sonic™ s 8 000 pulzmi za minútu
  • Je vyrobená z hypoalergénneho, neporézneho silikónu
  • Ľahko sa umýva a zabraňuje hromadeniu baktérií
  • Je hygienickejšia než nylonové kefky

Použitie:
Používajte spolu s čistiacimi gélmi ráno aj večer. Jemnou masážou odstráňte z pleti nečistoty, mastnotu i zvyšky make-upu. Vďaka malým rozmerom je vhodná aj pri cestovaní.

Denný čistiaci gél Foreo (15 ml)
Tento jedinečný kozmetický doplnok je vhodný na čistenie pleti najmä so zariadením LUNA™. Aktivácia pulzácií T-Sonic™ oživuje transformačnú štruktúru gélu a stimuluje jeho aktívne zložky tak, aby prenikali hlbšie do pleti. S gélom Foreo bude účinnosť čistenia pleti maximálna, rovnako ako pôžitok z jednoduchého a rýchleho ošetrenia pleti.

Aktívne látky:

  • Probiotiká – zaisťujú rovnováhu pleti
  • Extrakty z bergamotu a mandarínok – hydratujú a osviežujú

Nočný čistiaci gél Foreo (15 ml)
Na noc je vhodné pleť dôkladne vyčistiť, aby mohla dýchať a prijímať všetky živiny z nočnej kozmetickej starostlivosti. Nočný gél Foreo je vhodný na čistenie pleti najmä so zariadením LUNA™. Aktivácia pulzácií T-Sonic™ oživuje transformačnú štruktúru gélu a stimuluje jeho aktívne zložky tak, aby prenikali hlbšie do pleti. S gélom Foreo bude vaša pleť dokonale čistá za malú chvíľku.

Aktívne látky:

  • Púder z meteoritu – hĺbkovo čistí pleť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nějak se mi nezdá ta cena, jestliže je tam FOREO a denní a noční gel. Opravdu přijde všechno?

Diskusia a poradňa k FOREO „GET UP AND GLOW“
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOREO „GET UP AND GLOW“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOREO „GET UP AND GLOW“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOREO „GET UP AND GLOW“. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOREO "GET UP AND GLOW" kozmetikai csomag.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií