AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Forever ForeVive SB-320 čierne

Zobraziť katalóg
Forever ForeVive SB-320 čierne
2,7 3 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, GPS, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 168 h, materiál puzdra ostatné kovy
Kód:  FRV021q Produktové číslo:  GSM093542 Stránky výrobcu

Forever ForeVive SB-320 čierne

Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne ...

Forever ForeVive SB-320 čierne sú smart hodinky pre každého, kto chce mať stály prehľad o svojich aktivitách. Ciferník chráni chemicky tvrdené sklo. Displej s hodnotou uhlopriečky 1,3 " vám ako na dlani ukáže najrôznejšie informácie. K ich vzhľadu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni a stopky, doplnia funkcie typu krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, výpočet kalórií a vzdialenosti. Treba počítať s ich celkovou hmotnosťou 45 g.

Najzásadnejšie vychytávky smart hodiniek Forever ForeVive SB-320 čierne

  • Smart hodinky Forever možno spárovať s Androidom aj iOS
  • Digitálne zobrazenie času
  • Súčasťou smart watch sú klasické hodinkové funkcie, ako budík, dátum, deň v týždni a stopky
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou je prijímanie notifikácií z vášho smartfónu
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Forever: krokomer, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, výpočet kalórií a vzdialenosti
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne ...
Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne ...

Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne prekvapia svojou výbavou

Hodinky smart Forever ForeVive SB-320 čierne bez problému pripojíte k telefónu s operačným systémom iOS a Android zásluhou Bluetooth. Funkcia spánkového merania vás upozorní na dĺžku hlbokej fázy spánku a poradí, ako si viac odpočinúť, aby ste netrpeli nedostatkom spánku. Vstavaná batéria vám podľa údajov výrobcu pri bežnom používaní vystačí na 240 h a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypnú uprostred dňa. Na ich ovládanie slúži jazyk, ktorým je angličtina, čeština a slovenčina. Jazykom mobilnej aplikácie smart watch Forever je angličtina, čeština a slovenčina.

Smart hodinky sú vaším osobným trénerom

Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne sú určené na meranie mnohých aktivít, napr. beh, cyklistika, chôdza a turistika. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na perfektné určenie vašej tepovej zóny a pomáha vám k zefektívneniu vašich športových aktivít. Výpočet spálených kalórií pomôže každému aktívnemu používateľovi strážiť si vyváženú stravu. Šikovný krokomer je skvelou motivačnou pomôckou, ktorá vás núti zdvihnúť sa zo stoličky vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní potom oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti.

Smart hodinky Forever ForeVive SB-320 čierne ...

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
33,02 mm Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
45 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
15 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
22 cm Hotovo!
Typ zapojenia
18mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Remienok navyše Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze hodinky spolehlivě párovat s telefonem Samsung Galaxy A12? Lze aktivity zaznamenané hodinkami například běh synchronizovat do aplykace Strava? Děkuji

Dobrý den po Zapnutí chytrého rozsvícení se hodinky po otočení nerozsvití, hodinky máme dvoje a nejde to ani na druhých, poradíte co s tím?

Dobrý den, v parametrech máte napsáno možnost "Odmítnutí a/nebo přijetí hovoru na spárovaném telefonu" a "Ovládání přehrávače hudby v mobilu" je to pravda? Jde například částečně ovládat aplikaci spotify na spárovaném telefonu?

Dobrý den, uvádíte plavání mezi sportovními aktivitami, na hodinkách v seznamu sportů je nevidím. Kupoval jsem je hlavně kvůli plavání...

Dobrý den, koupila jsem si u vás tyto hodinky, mám nastaveno, že chci info o volání, SMS zprávách, zprávách z WhatsApp a Dalších aplikací. Volání a SMS fungují, WhatsApp a Další ale ne. Co mám špatně nastaveno? Také prosím o informaci, k čemu je na hodinkách ikonka měsíce? Na dotek nereaguje, vedlejší ikonka slunce reaguje. Díky, zdena

Diskusia a poradňa k Forever ForeVive SB-320 čierne
Príslušenstvo pre Forever ForeVive SB-320 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forever ForeVive SB-320 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forever ForeVive SB-320 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forever ForeVive SB-320 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forever ForeVive SB-320 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií