Rapture AlzaBoxy Q1

19 "LG 19MB35PM

Zobraziť katalóg
19 "LG 19MB35PM
LCD monitor IPS, 1280x1024, 5M: 1, 250cd / m2, 5ms, D-Sub, DVI-D, repro, výstup na slúchadlá, VESA 75x75
Kód:  WK010j7 Produktové číslo:  19MB35PM-B.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

19 "LG 19MB35PM

Monitor prináša všetky výhody technológie IPS v podobe sýtych farieb a širokých pozorovacích uhlov, ak tomu pridáva 5ms dobu odozvu. Vďaka rozlíšenie v pomere 5: 4 sa najlepšie hodí užívateľom, ktorí často pracujú v dokumentoch alebo sa pohybujú po internetových stránkach. Nie je však zakázané ani multimediálna zábava. Enormný kontrastný pomer dokonale podá aj tie najjemnejšie zmeny farieb s úžasnou vierohodnosťou, čím vás obraz naplno pohltí.

kľúčové vlastnosti

  • Sadne pre internetové a dokumentové stránky
  • Dobré podanie farieb aj pri pohlede z uhla
  • Kontrastné farby pre jemné nuansy
  • Režim pre znižujúce únavu očí pri čítaní
  • Stojanom nastavíte ideálnu polohu displeja
  • VESA montáž na stojany a držiaky

univerzálny

Rovnako dobre poslúži pri čítaní, kedy dokáže potlačiť modré svetlo unavujúce oči. Tento čítací režim je zvlášť vhodný pre dokumenty a internetové stránky. Okrem toho poteší aj Flicker-free. Vďaka tejto technológii zabraňuje blikanie. Tým uľaví očiam a zostanete dlhšie ostražití. Cez DVI rozhrania máte istotu dokonale ostrého obrazu bez najmenšieho rušenia. Pripojíte však aj notebooky a staršie stolné počítače cez VGA vstup.

Na každý stôl

Veľkým plusom tohto zariadenia je podstavec 4v1 poskytujúce výškové nastavenie, široký rozsah natočenia, naklopenie a funkciu pivot pre otočenie LCD na výšku. Monitor je možné prípadne sňať z dodávaného podstavca a následne ho primontovať štandardom VESA na stenu alebo na iný držiak. Ušetrite na stole miesto a ozvučenie nechajte na zabudovaných reproduktoroch.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1280 × 1024 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 19 "LG 19MB35PM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 19" LG 19MB35PM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG 19MB35PM 19 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG 19MB35PM 19 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 19" LG 19MB35PM.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií