PET AD homeoffice

Diskusia k 21,5" AOC G2260VWQ6

Zobraziť katalóg
21,5" AOC G2260VWQ6 - LCD monitor

Diskusia k 21,5" AOC G2260VWQ6

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 21,5" AOC G2260VWQ6, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 21,5" AOC G2260VWQ6 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 21,5" AOC G2260VWQ6 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat když propojim tento monitor s Playstationem4 přes HDMI kabel a poté z druhé strany monitoru zapojím např sluchátka HyperX Cloud II nebo repráčky, bude mi ve sluchátkách či v reproduktorech hrát zvuk , i když monitor nemá žádné svoje reproduktory? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcel by som sa spýtať, že o aký typ zobrazovacieho kábla sa jedná, ako bolo uvedene v poznámke: " pokiaľ nie je uvedené inak, je súčasťou balenia nového monitora napájací a aspoň jeden zobrazovací kábel."

Dobrý den , chci se zeptat na rozměry monitoru a jestli je výška včetně stojanu nebo je to pouze rozměr obrazovky

Dobry den, mam taký problém že mám Grafickú kartu MSI RX 480 4G a starý LCD monitor s VGA koncovkou. Mám to napojené cez redukciu Display port/VGA no kým mi to nájde monitor(sa zapne) mám už zobrazenú plochu a nemôžem sa tým pádom dostať do BIOSU kedže vtedy ešte nejde monitor! Dá sa to vyriešiť monitorom čo má Display port ako tento AOC? Lebo mi to nenabehne ani na televizore čo má HDMI priamo do HDMI na grafickej karte :( musím to vždy vyrešit že na základnú dosku pripojím do druhého slotu PCIe x16 klasickú pracovnú grafiku s VGA výstupom no musím minimálne odpojiť prídavné napájanie na primárnej karte aby sa rozbehla tá kancelárska grafika. Jedno nechápem prečo to zobudenie monitoru trvá aj na priamom kábli HDMI do HDMI. Či mi to vôbec pomôže ked kúpim monitor s priamim výstupom Display port bez redukcie

Dobry den Mam od vas zakoupeny tento monitor, to ze jsem ho uz jednou menil za novy(ano u teto znacky) v poho mam smulu na elektroniku, ale novy monitor když skroluji na strance tak nad a pod písmem se mi objevují tací duchové/stíny ve hrách to samé pri rychlem pohybu jako by se zvyrazvovali stiny u hran kde ani byt nemaji. Zapojil jsem stary monitor a kde nic tu nic. Je to nastavením monitoru bo ho muzu jit zase vesele vratit ?

Dobré ráno jelikož tento monitor chci používat na ps4 tak bych se chtěl optat na jednu věc....když je u tohoto monitoru 1000:1 znamená to že to má jen 1000:1 nebo je to zkratka pro 1 000 000:1 ? Protože u spousty monitorů to mají ve zkratkách, ale u aceru to mají celé. Děkuji za rychlou odpoved.

Je monitor 21.5 "AOC G2260VWQ6 s technologiou G-Sync alebo Free-Sync a 3 D ?

má to aj dvi vstup a je dual link?

Zdravím bude nejaká Vianočná zľava akebi na Nový Rok ? Určite by som sa potešil :) .

aký dlhý je napájací kábel

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií