Rapture Rapture

24" Philips C240P4QPYEW

Zobraziť katalóg
24" Philips C240P4QPYEW
LCD monitor klinický, biely, PLS LCD, W-LED, 300cd / m2, 14ms, kontrast 1000: 1, 1920x1200, Clinical D-image, SmartImage Clinic, 4x USB, DisplayPort, VGA, antimikrobiálne kryt, Energy Star 6.0, EPEAT Silver, repro 2x2W
Kód:  WC118c Produktové číslo:  C240P4QPYEW/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" Philips C240P4QPYEW

Známa spoločnosť Philips prináša ucelenú radu monitorov, ktoré mieria na stôl v rámci nemocničnej alebo lekárskej praxe. Pre zobrazovanie RTG snímkov je totiž nutná trvalo vysoká kvalita obrazu, aby bolo možné snímky bezchybne vyhodnotiť. Klinické kontrolný displeje Philips s predvoleným nastavením D-image sú z výroby kalibrované tak, aby poskytovali zobrazenie v odtieňoch šedej v súlade so štandardom DICOM.

Pokročilý monitor s vynikajúcou kvalitou obrazu

Rozmerný panel využíva technológiu IPS. Samozrejmosťou je mimoriadne široký pozorovací uhol, takže ponúkne jasný obraz aj v režime otočenia o 90 stupňov. Vstavaný senzor dokáže automaticky znížiť jas počas neprítomnosti užívateľa, takže dokáže ušetriť až 80% nákladov za energiu a zároveň predĺži životnosť monitora.

Nadštandardná výbava

Monitor Philips C240P4QPYEW je tiež vybavený technológiou SmarImage Clinic, ktorá analyzuje obsah vyvedený na obrazovke a dynamicky dokáže upravovať jas, kontrast, farbu i ostrosť. Zaujímavosťou je použitie špeciálneho antimikrobiálneho krytu. Ten aktívne bráni množeniu baktérií a bežných mikroorganizmov. Užívateľsky príjemná je tiež prítomnosť USB rozbočovača so štvoricou portov.

Parametre a špecifikácia

Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" Philips C240P4QPYEW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips C240P4QPYEW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips C240P4QPYEW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips C240P4QPYEW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24 "Philips C240P4QPYEW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií