Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

24 "Philips 241P6VPJKEB

Zobraziť katalóg
24 "Philips 241P6VPJKEB
5 2 hodnotení
LCD monitor čierny, AH-IPS LCD, W-LED, 16: 9, 300cd / m2, 5ms, SmartImage, 4K UHD 3840 × 2160, 1000: 1, VGA, HDMI, DVI, 3x USB, DisplayPort, repro 2x2W, VESA 100x100mm
Kód:  WC118b85 Produktové číslo:  241P6VPJKEB/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24 "Philips 241P6VPJKEB

Moderné UltraHD 4K monitor od Philips s inovatívnou úrovňou detailov a jasu, ktorý disponuje štvornásobným rozlíšením oproti FullHD. Ponúka bohatšie farby, perfektne ostrý obraz a jasnejší detaily. Vďaka technológii Flicker-free nie sú oči toľko namáhané, takže sa budete cítiť menej unavení aj po niekoľkých hodinovom filmovom maratóne. Monitor je vybavený AH-LCD panelom s uhlopriečkou 24 "a verným podaním farieb. Oceníte Power sensor, ktorý šetrí a predlžuje životnosť monitora, ale hlavne znižuje účty za elektrinu. Získajte UltraHD rozlíšenie za výhodnú cenu.

kľúčové vlastnosti

  • Rozlíšenie UltraClear 4K UltraHD (3840 × 2160)
  • LCD panel s AH-IPS technológiou
  • 99% farebného sRGB štandardu pre verné podanie farieb
  • Flicker free technológie
  • SmartErgoBase pre ergonomické nastavenie monitora
  • PowerSensor šetriace náklady za energiu
  • Možnosť pripojenia smartphonu pomocou MHL
  • Webkamera pre spoluprácu

Jasný obraz s jemnými detailmi

Najnovšie vysoko výkonné panely použité pri výrobe zaisťujú kvalitný obraz s 4K rozlíšením. Jemné detaily, ostrý obraz a verné podanie farieb vďaka 99% štandardu sRGB. Obraz je prirodzený a plynulý, pretože 10-bitový displej s 1,074 miliardami farieb sa o to postará. Navyše najnovšie IPS panely disponujú širokými pozorovacími uhlami a menšou spotrebou energie. Konzistentné jas a presné farby za všetkých okolností ocenia nielen profesionáli.

nabitý technológiami

Komfortnejšie sledovanie obrazu zabezpečuje technológia Flicker free, ktorá reguluje jas a obmedzuje blikanie, takže nespôsobuje nadbytočnú únavu očí. Vstavaný senzor pohybu (PowerSensor) vysiela a prijíma infračervené signály, podľa ktorých vyhodnotí prítomnosť osoby pred monitorom. Ak používateľ odíde, zníži jas monitora na minimum a tak šetrí životnosť monitora spolu s nákladmi za elektrinu. Nároční užívatelia majú možnosť pripojiť svoj mobilný telefón podporujúci MHL (Mobile High Definition Link) k monitoru a užiť si tak hranie hier, prehrávanie fotiek a videí vo vysokom rozlíšení. 

Spolupráca a zdieľanie

Na komunikáciu slúži vstavaná kamera, ktorá vám ušetrí čas a náklady za cestovanie. Pre rýchly prenos dát je inštalované USB 3.0 Super speed s rýchlosťou 5 Gb / s, ktorý je 10-krát rýchlejší ako USB 2.0. Multiview umožňuje prácu na dvoch zariadeniach súčasne, takže pri riešení zložitých úloh využijete viac zariadení. Pre pripojenie slúži HDMI kábel, ktorý má všetok potrebný hardvér a umožní prenos vysokokvalitného zvuku a videa. Nesmú chýbať ani vstavané reproduktory alebo podpora uchytenie monitora VESA na stenu.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Výbava
Webkamera Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Webkamera Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24 "Philips 241P6VPJKEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" Philips 241P6VPJKEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" Philips 241P6VPJKEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" Philips 241P6VPJKEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" Philips 241P6VPJKEB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií