AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

24" Samsung U24E850R

Zobraziť katalóg
24" Samsung U24E850R
5 1 hodnotení
LCD monitor PLS LED, 1000:1, 4 ms, UHD 3840x2160, HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, FreeSync, Pivot, USB 3.0 Hub
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WH603h5 Produktové číslo:  LU24E85KRS/EN Stránky výrobcu

24" Samsung U24E850R

24" Samsung U24E850R je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Neuvěřitelně zářivé barvy

Neuveriteľne žiarivé farby

Oproti bežným monitorom si môžete užívať 64 krát viac farieb, vďaka ktorým vzniká dokonale realistický obraz. Vysoká úroveň jasu zaručí, že kvalita výsledného obrazu bude živšia a čistejšia.

Vypnuté
AMD FreeSync

AMD FreeSync

Funkcia dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s frekvenciou vášho obsahu, čím sa minimalizuje latencia vstupu a výrazne sa znižuje zadrhávanie obrazu počas hrania.
Vypnuté
Ohromující kvalita obrazu

Ohromujúca kvalita obrazu

Ultra HD rozlíšenie ponúka zobrazenie akéhokoľvek obsahu v ohromujúcej kvalite obrazu. 8 miliónov pixelov vytvára fantastický obraz v rozlíšení, ktoré je 4x väčšie ako u klasického Full HD. Sledujte 4K obraz s realistickými detailmi a pocitom, že ste priamo súčasťou deja. Odhaľte novú úroveň čistoty v rozlíšení Ultra High Definition.

Vypnuté
Elegantní design

Elegantný dizajn

Vďaka premyslenému spracovaniu je tento model oveľa viac než len úžasne vyzerajúci monitor. Elegantné matné čierne telo usadené na stojane s kovovým vzhľadom je ohraničené úzkym rámikom. Taktiež môžete monitor otočiť do zvislej polohy, funkcia Auto OSD Rotation automaticky prispôsobí OSD polohe obrazovky.


Obraz v obraze

Najnovšia technológia PIP 2.0 vám umožní sledovať viac zdrojov obsahu na jednej obrazovke. Vychutnajte si videá v pôvodnom rozlíšení bez deformácie. PIP rozlíšenie neznižuje, zachováva obraz ostrý a čistý.


Dva zdroje na jednej obrazovke

Pokročilá technológia Picture-by-Picture vám umožní k monitoru pripojiť dva počítače a sledovať ich pracovné plochy na jednej obrazovke rozdelenej na dve časti.

Šetrí vaše oči

Režim Eye Saver inteligentne znižuje vyžarovanie modrého svetla, čím je eleminována únava očí. Technológia Flicker Free znižuje blikanie obrazovky, čím poskytuje pohodlnejší zážitok zo sledovania.


Jedinečný dizajn zadnej strany

Sofistikovaná zadná strana monitora s jedinečným nadštandardným vzhľadom vynikne hlavne v otvorených kanceláriách a zaiste dodá vašej spoločnosti punc profesionality.


Rozšírené možnosti pripojenia

Monitor ponúka veľké množstvo konektorov pre bezproblémové pripojenie k počítaču a ďalším audiovizuálnym zariadeniam prostredníctvom rozhrania DisplayPort, HDMI a USB 3.0.


Kľúčové vlastnosti

  • Uhlopriečka 24"
  • Ultra HD rozlíšenie
  • Doba odozvy 4 ms
  • Otočný displej
  • 1x HDMI a 4x USB 3.0 konektory

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 24" Samsung U24E850R
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií