Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

27" Acer BE270Ubmjjpprzx

Zobraziť katalóg
27" Acer BE270Ubmjjpprzx
LCD monitor čierno-sivý, WHQD (2560 x 1440) IPS LED panel, 100M: 1, 350 cd/m2, 6 ms, 2x HDMI, DisplayPort, mini DisplayPort, USB3.0 Hub, WideColorGamut (sRGB), 6color adjustment, ComfyView, EcoDisplay, reproduktory 2 x 2 W, Height adjustment, Pivot, VESA
Kód:  WO025h1 Produktové číslo:  UM.HB0EE.013

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Acer BE270Ubmjjpprzx

IPS monitor sadne profesionálnym používateľom, ktorí chcú pred svojím zrakom výnimočný obraz na najlepšom možnom mieste. Skvele sa hodí najmä pre graficky náročných divákov vyžadujúcich presnú reprodukciu obrazu, a pritom chcú pracovať vo viacerých oknách naraz pre maximálnu pracovnú produktivitu. Na tak veľkej zobrazovacej ploche to nebude problém. IPS panel vierohodne podá farby, či už sa budete pozerať z ktorejkoľvek strany.

Kľúčové vlastnosti

  • Prefarbený, dobre viditeľný obraz
  • Kvalitný antireflexný panel s technológiou IPS
  • Veľká pracovná plocha + úzky rámček
  • Jemné WQHD rozlíšenie (2 560 × 1 440)
  • Výšková nastaviteľnosť
  • Potlačenie blikania a modrého svetla
  • Možnosť otočenia obrazu na výšku
  • Integrované reproduktory
  • Nadštandardná ponuka rozhrania

Pokročilá ergonómia

Aby ste zostali pri počítači dlho pracovať bez zbytočnej únavy krku a chrbta, možno si monitor upraviť do ideálnej polohy pre vaše oči. Pekne vyzerajúci podstavec dovolí monitor nakloniť, natočiť a zdvihnúť alebo znížiť obraz do správnej výšky. Pomocou funkcie pivot môžete displej otočiť o 90°, takže panel využijete aj na časté prečítanie stránok alebo si rozvrhnete plochu na výšku.

 

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" Acer BE270Ubmjjpprzx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Acer BE270Ubmjjpprzx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Acer BE270Ubmjjpprzx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Acer BE270Ubmjjpprzx.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií