Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

Diskusia k 27" AOC Q2778VQE

Zobraziť katalóg
27" AOC Q2778VQE - LCD monitor

Diskusia k 27" AOC Q2778VQE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" AOC Q2778VQE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" AOC Q2778VQE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" AOC Q2778VQE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim, mozete mi povedat ci dane QHD rozlisenie (2560x1440) je mozne vyuzit cez HDMI kabel alebo je nutne pouzit len prepojenie cez DVI? Ak HDMI staci, je nutne mat kabel s nejakym minimalnym starndardom (napr. 1.4 HDMI)? Dakujem.

Dobrý den, má tento monitor vestavěné reproduktory?

To fakt není IPS?

Dobry den, ma dany monitor funkci fiktraci modreho svetla a flicker free?? Vsechny ostatni monitory od znacky AOC tuto funkci maji. Jen temhle je nema v popisku. Predem dekuji za odpoved

Zdravim, vsetko doslo v poriadku, mojou vlastnou hlupostou som si zabudol pozret, co je obsahom balika a bol som nemilo prekvapeny, ked balik obsahoval vsetky kable okrem HDMI, cize prave ten, ktory potrebujem, tak vsetci, co si objednavate tento monitor, tak si na to dajte pozor a v pripade potreby si doobjednajte aj tento kabel. Co je ale horsie, CD, ktore prislo v baliku je OHNUTE, nemyslel som si, ze sa to da, ale stalo sa to. Moj ntb ho ani nenacita a v priatelkinom ntb ostalo zaseknute. Je to celkom pruser, hlavne kvoli tomu, ze clovek ho uz nevyrovna, kedze by ho asi praskol. Reklamovat ale kvoli tomuto monitor nebudem, tesil som sa nan ako maly chlapec a ovladac sa da staihnut aj z internetu, len som bol nemilo prekvapeny.

Dobrý den, jaká je u tohoto monitoru VESA? Nahoře v popisu je 75x75 a dole v popisu je VESA 100x100? Potřebuji, aby to bylo kompatibilní s mini PC do VESA. Půjde k tomuto monitoru Váš: https://www.alza.cz/alzapc/alza-office-mini-i5-w10-pro-d4194818.htm Případně k jakému 27 QHD ještě aby nevadila zadní noha?

Dobrý den, je součástí přibaleného příslušenství i kabel pro DisplayPort?

chcel by som vediet kedy bude tento tovar skladom a ak si ho predobjednam ako mi zarucite ze bude dostatok kusov pre vsetkych co si to predobjednali, dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je povrch displaye matný nebo lesklý?

Dobrý den, zakoupil jsem tento monitor a mám celkem zásadní problém. Po připojení na notebook a nainstalování všem ovladačů mi stále doporučuje jen rozlišení 1920x1080. Sice se mi přes správce grafiky podařilo vložit i udávané 2560x1440 ale to monitor nezobrazí přes celou plochu a nejde nijak upravit. NT je Vostro 3750 s WIN 10 .Díky

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií