Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k 27" LG 27MP68HM

Zobraziť katalóg
27" LG 27MP68HM - LCD monitor

Diskusia k 27" LG 27MP68HM

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" LG 27MP68HM, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" LG 27MP68HM ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" LG 27MP68HM vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den je monitor matny, antireflexny alebo leskly? V zakladnom popise uvadzate ze matny a v podrobnostiach je antireflexny. Je to dost velky rozdiel, ktore z toho je spravne?

Dobry den, da se prosim vas tento monitor upevnit na drzak (VESA kompatibilni)?

podla vyjadrenia vyrobcu mylne uvadzate popis, ze tento model ma PiP a PbP funkciu. Nema ju

Dobrý den, měl bych dotaz. Nacházím na internetu tento model pod dvěmi ůrnými označeními. Někde je pojmenován jako LG 27MP68HM a někde zas LG 27MP68HM-P tak jestli je v tom vůbec nějaký rozdíl? Co zkrátka známená přípona -P? Děkuji, M.

zdravim, mam grafiku gtx 750Ti a nevadil by k tomu tento monitor? on je predevsim na amd s funkcemi co ma. diky za info :)

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií