Rapture AlzaBoxy Q1

27" NEC MultiSync EA275UHD čierny

Zobraziť katalóg
27" NEC MultiSync EA275UHD čierny
5 1 hodnotení
LCD monitor IPS, LED podsvietenie, 16:9, 1000:1, 350cd / m2, 6ms, 4K Ultra HD 3840x2160, DVI, HDMI, DisplayPort, USB, repro, VESA 100x100
Kód:  WN320b3 Produktové číslo:  60003865 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" NEC MultiSync EA275UHD čierny Predaj skončil

27" NEC MultiSync EA275UHD čierny

4K monitor NEC MultiSync EA275UHD je špičkové zariadenie pre užívateľov, ktorí vyžadujú veľkú pracovnú plochu a zároveň pixelovú hustotu. Navrhnutý je pre nekompromisné zobrazenie v Ultra HD rozlíšení vo firemnom, ale aj domácom nasadení. Skvelý je pre multimediálnu zábavu, editáciu fotografií, videí a ďalšie graficky náročné činnosti.

Kľúčové vlastnosti:

  • Jemné Ultra HD rozlíšenie
  • AH-IPS technológia
  • Široké možnosti polohovania
  • Možnosť ukotvenia na stenu (VESA)
  • Vstavané reproduktory
  • Human sensor - vypnutie monitora pri vašom odchode

Prvotriedne zobrazenie

Monitor dostal IPS panel, a tak čakajte pozorovacie uhly 178° vertikálne aj horizontálne a špičkovú reprodukciu farieb. Obraz bude vždy perfektný, pretože sa jas upravuje podľa aktuálnych svetelných podmienok. V prípade neprítomnosti senzor displej automaticky vypne, čím ušetríte spotrebovanú energiu a monitor zbytočne nepobeží. Ďalším bonusom je ECO režim schopný vďaka upraveným nastaveniam znížiť spotrebu až o 56 %.

Vždy ideálna poloha

Monitor je vybavený dotykovými tlačidlami, režimom PBP (Picture by Picture) pre súčasné dva vstupy a technológiou ControlSync pre synchronizáciu nastavenia displejov až v 6 monitorovej konfigurácii. Ľahko tým vykonáte nastavenie pri všetkých jednotkách z jedného monitora. Optimálnu polohu dosiahnete vďaka flexibilnému podstavcu, ktorý umožňuje nastavenie v rozmedzí 13 cm a dokonca otočenie do čítacieho režimu (pivot). Konektivita je zastúpená DisplayPort, HDMI a tiež DVI-D vstupom.

 

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" NEC MultiSync EA275UHD čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" NEC MultiSync EA275UHD černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275UHD schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" NEC MultiSync EA275UHD schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" NEC MultiSync EA275UHD, fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií