Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

27" Philips 272G5DJEB

Zobraziť katalóg
27" Philips 272G5DJEB
4,8 6 hodnotení
LCD monitor TN W-LED, 1920x1080, SmartImage, 300cd/m2, 1ms GTG, kontrast 1000:1, HDMI, DisplayPort 1.2, VGA, 4x USB 3.0, Energy Star 6.0, EPEAT Silver
Kód:  WC120a5c Produktové číslo:  272G5DJEB/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Philips 272G5DJEB

Tento jedinečný monitor vám umožní ponoriť sa do sveta hrania a sledovanie filmov naozaj naplno. Mimoriadna obnovovacia frekvencia 144 Hz vám poskytne práve tie dôležité chýbajúce obrazy na obrazovke, ktoré ukazujú pohyb nepriateľov natoľko plynule, že ich môžete ľahko zamerať. Výhodou je aj stojan, ktorý je možné nielen nakloniť, ale aj otočiť na stranu alebo zmeniť výšku v rozmedzí 150 mm. Displej tak bude váš dokonalý herný partner.

Stvorený na akciu

Displej je prispôsobený presne pre potreby hráčov. Režim "FPS" (First-person Shooter) vylepšuje tmavá témy v hrách, takže môžete lepšie zahliadnuť skryté predmety v temných oblastiach. Režim "Preteky" prispôsobí displej prostredníctvom kratšej doby odozvy, vysokej úrovne farieb a ďalších úprav obrazu. Režim "RTS" (Real-time Strategy) ponúka špeciálny režim SmartFrame na zvýraznenie konkrétnej oblasti a umožňuje upraviť veľkosť aj obraz.

Špeciálny ovládač pre herné profily

SmartKeypad je špeciálne navrhnutý ovládač, ktorý je možné pripojiť k tomuto hernému displeju. Umožňuje ľahký prístup k herným predvoľbám pomocou 2 tlačidiel rýchleho prístupu. Môžete teda uložiť a aktivovať dve vlastné prispôsobené nastavenia na hranie alebo na iné účely. Doplnkové tlačidlá s funkciou posunu hore a dole vám teraz umožnia ľahkú navigáciu v ponuke OSD a nastavenia.

Prenáša obraz a pritom dokáže nabíjať

Monitor ďalej disponuje 4portovým USB 3.0 rozbočovačom, vďaka ktorému si môžete pripojiť vaše periférie priamo k monitoru. Nech je váš notebook, stolový počítač alebo  herná konzola vybavená konektorom VGA, DVI, HDMI alebo DisplayPort, s týmto monitorom nebudete mať žiadny problém s pripojením. Mobilné rozhranie MHL umožňuje jednoduché pripojenie mobilného zariadenia podporujúceho túto technológiu. Nielen že si teraz môžete vychutnať svoje mobilné hry, fotografie, filmy alebo iné aplikácie na veľkej obrazovke - môžete zároveň aj nabíjať svoje mobilné zariadenia, takže sa vám nikdy nevybije batéria počas rozohranej hry.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" Philips 272G5DJEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Philips 272G5DJEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Philips 272G5DJEB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Philips 272G5DJEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27 "Philips 272G5DJEB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií