Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k 28" ViewSonic VX2880ml

Zobraziť katalóg
28" ViewSonic VX2880ml - LCD monitor

Diskusia k 28" ViewSonic VX2880ml

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 28" ViewSonic VX2880ml, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 28" ViewSonic VX2880ml ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 28" ViewSonic VX2880ml vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Opravdu je fér dávat 61% slevu z 17999 na 6999 na výrobek, který se všude jinde prodává za 8-9 tisíc? Má to Alzák zapotřebí?

Na tu cenu pozor, taky by si toho mohla sama všimnout ČOI a zabývat se historií cen ;)

pujde mi na to PS4 a i PC ?

Dobrý den. Je tento monitor vhodný na hraní fps stříleček

Dobrý deň, Chcela by som sa spýtať, či je možné dokúpiť k tomuto monitoru sieťový kábel, keďže sa bohužiaľ pôvodný pri sťahovaní stratil a na vašej stránke ho neviem nájsť. Prípadne nejakú inú alternatívu aby som monitor mohla spojazdniť. Dakujem pekne!

dobrý den, mám problém s monitorem po zapojení do PC nefunguje (zapojil jsem ho přes kabel co je k monitoru dodávaný - display port) grafiku mám zotac 1080 amp extreme takže to určitě utáhne.... ovladače jsem zkoušl i odinstalovat a zase nainstalovat i se zapojeným monitorem a nic + jsem dělal update BIOSu a pořád nic

Dobré dopoledne, lze podstavec monitoru odpojit, když chci mít monitor pomocí VESA držáku na zdi?

Dobrý den, chci připojit ke svému notebooku Lenovo IdeaPad Yoga 500-15IBD přes HMDI 2 PC monitor 28" Viewsonic vx2880ml a zvolit maximální rozlišení 3840x2160. Budu pak moci přehrávat video v HD kvalitě, neboli "česky" utáhne notebook tak velký datový tok bez trhání a dalších chyb? Děkuji za odpověď. Franta

Monitor som pripojil ku počítaču a nevie ho rozpoznať, po dlhšom snažení sa sa mi podarilo aby ho vôbec počítač rozpoznal, ale hneď vyhodilo že monitor nepodporuje Pnp. Skúšal som ho pripojiť aj cez HDMI kábel ako televíziu a zvuk mi prehrával no obrazovka svietila celý čas len na bielo. Neviem či sa jedná o technickú závadu monitoru, alebo len niečo robím zle. Nainštaloval som aj ovládač ku monitoru.

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií