Rapture AlzaBoxy Q1

32" HP Envy Bang & Olufsen

Zobraziť katalóg
32" HP Envy Bang & Olufsen
LCD monitor WVA +, strieborný, 3000: 1, 300cd/m2, 7ms, 2560x1440, 2x HDMI, DisplayPort 1.2, MHL s podporou HDCP, 6W integrované reproduktory Bang & Olufsen (N9C43AA)
Kód:  WP094d Produktové číslo:  N9C43AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" HP Envy Bang & Olufsen

Zapojte naplno svoje zmysly a posuňte zábavu na úplne novú úroveň. HP ENVY 32 je obrovský QHD displej s brilantným obrazom a so špičkovou reproduktorovou zostavou z dielne Bang & Olufsen, ktorá premení počítač na pôžitkársky zvukový systém. Audio bolo navrhnuté pre dokonalú reprodukciu, ktoré oživí každú multimediálnu chvíľku o podmanivý, precítený prejav. Pre riadne počúvanie už nebudete musieť mať reproduktory na stole. Tento dizajnovo výrazný monitor bude všetko, čo budete na stole potrebovať.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektný monitor pre všetok multimediálny obsah
  • Mimoriadne bohatý zvukový zážitok (Bang & Olufsen)
  • Ostrý obraz aj pri pohľade z blízka (rozlíšenie 2 560 × 1 440)
  • Živšie farby a temnejšia čierna (technológia WVA +)
  • Zachováva kvalitu zobrazenia pri pohľade odkiaľkoľvek
  • Podporuje plynulé hranie s technológiou AMD FreeSync
  • MHL pre streamovanie displeja telefónu alebo tablet (+ dobíjanie)

Mimoriadny výhľad

Moderná zobrazovacia technológia VWA + dosahuje oveľa lepšie čitateľnosti na slnku, vierohodnejšie podanie čiernej a celkovo živších farieb. Podáva detaily prakticky z akejkoľvek pozície s konzistentnými odtieňmi farieb a čistým zobrazením v celom spektre mimoriadne širokých pozorovacích uhlov. Pokiaľ sa teda neuspokojíte s bežnými TN panelmi, VWA + zobrazenie by pre vás mohlo byť to pravé. Monitor sa osvedčí pre prácu s fotografiami, jemnou grafikou i pre prezentácie, videá a herné dobrodružstvo, kedy podporuje plynulé vykresľovanie AMD FreeSync.

Nielen pre počítač

S širokými možnosťami pripojenia sa rýchlo ponoríte do jedinečného sveta špičkovej divadla. Pripojte širokú paletu zariadení cez rozhranie MHL, dvojicu HDMI, alebo DisplayPort. Vďaka MHL možno ľahko pripojiť a streamovať obrazovku smartfónu na veľkej obrazovke, a úplne novým spôsobom tak prežívať hranie hier, počúvanie hudby a prezeranie videí. S diaľkovým ovládačom je ovládanie monitora ľahšie ako kedykoľvek predtým.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" HP Envy Bang & Olufsen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" HP Envy Bang & Olufsen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" HP Envy Bang & Olufsen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" HP Envy Bang & Olufsen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" HP Envy Bang & Olufsen.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií