Rapture Rapture

34" HP Envy

Zobraziť katalóg
34" HP Envy
LCD monitor PVA, 3000:1, 350cd/m2, 8 ms, 3440x1440 antireflexný, HDMI, MHL, DisplayPort, USB, reproduktory, PbP, PIP, VESA (K1U85AA)
Kód:  WP094p Produktové číslo:  K1U85AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" HP Envy

Nachádzate sa uprostred zorného poľa. Získavate tým optimálny vizuálny a zvukový zážitok. Ste úplne obklopení, nie je cesty späť. Buď ste v nebi alebo v pekle. Inú možnosť nenachádzate. Hodiny plynú a vy bez mihnutia oka pokračujete v spanilej jazde. Presne takto sa budete cítiť s LED monitorom 34" HP Envy PVA. Ultra široké pozorovacie uhly 178 °C, mimoriadne realistické rozlíšenie WQHD, pomer strán 21:9 a prehnutá konštrukcia displeja alebo parametre displeja, ktorý si s vami bude pohrávať dennodenne. Pozor! zdraviu nebezpečné! Ľahko od neho získate závislosť, ktorú už nikdy nevyliečite.

Kľúčové vlastnosti

  • Vzrušujúci panoramatický efekt prehnutého displeja
  • Špičkové rozlíšenie WQHD s pomerom strán 21:9
  • Prvotriedne technológie DTS pre maximálny pôžitok zo zvuku
  • Vysoký jas
  • Všestranné možnosti pripojenia

Nechajte sa obklopiť

Nadpis vypovedá za všetko. Nechajte sa obklopiť a ponorte sa do neuveriteľne živých a realistických scén filmov, hier či fotografií. Pohlcujúci panoramatický efekt displeja WQHD s rozlíšením 3 440 × 1 440 pixlov sa obklopí okolo vašich zmyslov, takže nebudete mať šancu uniknúť. Stačí chvíľka nepozornosti k tomu, aby ste sa vďaka prehnutému displeju dostali do prekérnych situácií. S ním je totiž ľahké zvýšiť zábavnosť zábavy, takže zabudnete na čas. Vaši priatelia na vás budú márne čakať. Akonáhle sa dostanú k vám, nechajú sa pohltiť tiež. Toto už nie je virtuálna realita, toto je váš svet!

Zvuk, z ktorého mrazí

K perfektnému displeju nesmie chýbať prvotriedny zvuk. O ten sa stará technológia DTS, ktorá pomocou hlbokých basov a vysokých výšok vychádzajúcich z predných reproduktorov s výkonom 6 W zaistí, že pri sledovaní hororu či hraní hororových hier v nočných hodinách si jednoducho narobíte do nohavíc, v lepšom prípade. Realistické scenérie s mimoriadne kvalitným zvukom sú zárukou toho, že všetko budete skutočne prežívať. Ste pripravení na novodobý zážitok z hrania hier a sledovania filmov? Stačí vám k tomu jediné - prehnutý LED monitor 34" HP Envy PVA.

Dôraz na stimulovanie všetkých zmyslov

U špičkového monitora nesmie chýbať ani rozsiahla kompatibilita. K dispozícii vám sú porty HDMI, DisplayPort aj MHL. V priebehu prezerania akéhokoľvek obsahu od fotografií cez videá až po ďalší obsah z rôznych zariadení sú dané zariadenia tiež nabíjané. Nechýbajú ani 2 výstupné porty USB 3.0 s možnosťou napájania batérie BC1.2. LED monitor 34" HP Envy PVA vám zaistí maximálny mediálny zážitok. Všestranné možnosti pripojenia zaručia stimulovanie všetkých vašich zmyslov. Je len na vás, čím začnete.

Parametre a špecifikácia

Typ monitora
VA s LED podsvietením

Pomer strán
21:9

Rozstup pixelov
0,232 mm

Farby zobrazenia
Podpora až 16,7 milióna farieb (vďaka technológii FRC)

Kontrastný pomer
3 000:1 statický; 10 000 000:1 dynamický

Pozorovací uhol
178 ° horizontálne; 178 ° vertikálne

Doba odozvy
14 ms prechod od sivej k sivej (bez technológie Overdrive); 8 ms prechod od sivej k sivej (s technológiou Overdrive)

Uhol naklonenia a otočenia
Náklon: -5 až + 25 °; Otočenie: 180 stupňov na obe strany

Funkcie displeja
Plug and Play; Antireflexný filter; Ostré zobrazenie; Používateľsky programovateľné; Voľba jazyka; Ovládanie na obrazovke; Podsvietenie LED

Zobraziť interval preverovanie (horizontálne)
Až 90 kHz

Zobraziť interval preverovanie (vertikálne)
Až 60 Hz

Používateľské ovládacie prvky
Ponuka; Plus ("+"); Mínus ("-"); Koliesko ovládania hlasitosti so stlmením zvuku; Napájanie

Fyzické zabezpečenie
Zabezpečovací zámok

Porty
3 × USB 3.0 (dva vstupné porty s možnosťou napájania batérie BC1.2 a jeden výstupný port pre pripojenie na počítač)
Vstupný konektor1 port MHL (s podporou HDCP); 2 porty HDMI (s podporou HDCP); Port DisplayPort 1.2 (s podporou HDCP)

Multimédiá
Zvukový vstup s integrovanými reproduktormi majúcimi certifikáciu DTS a výkon 6 W na kanál, L a R.

Typ napájania
Vstupné napätie: 100 až 240 V AC pri 50-60 Hz; Spotreba energie: max. 150 W

Účinnosť napájania
Trieda energetickej účinnosti: C
Ročná spotreba energie: 91 kWh
Spotreba energie (vypnuté): 0,43 W

Rozsah prevádzkovej teploty
5 - 35 °C

Ekologické informácie
Podsvietenie LED bez obsahu ortuti; Sklo displeja bez obsahu arzénu; Nízky obsah halogénov

Minimálne rozmery
95,08 x 19,72 x 47,71 cm (s podstavcom); 95,08 x 9,39 x 37,41 cm (bez podstavca)

Hmotnosť
9,83 kg (s podstavcom); 8 kg (bez podstavca)

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 34" HP Envy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" HP Envy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" HP Envy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" HP Envy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34 "HP Envy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií