PET PET

Diskusia k 34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide - LCD monitor

Diskusia k 34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 34" LG 34UC79G-B Curved Ultrawide vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

můžu tento monitor připojit přes HDMI výstup

dobrý den, funguje free Sync s RTX 2060?

Dobrý deň. Moja otázka: Ma tento monitor tv tuner , dá sa napojiť na anténu a prijímať tv signál? Originál LG.com píšu že tv tuner áno.Dakujem za kvalifikovanú odpoveď keďže na Tom záleží moja kúpa od Vás.

Dobrý Deň aká je výška bezpodstavca

Máte presně tento typ vystaven někde v Showroomu v Praze? Díky.

Chtěl bych se zeptat o jak moc zakřivený display se jedná (poloměr oblouku)? Děkuji

Zdravím chcel by som sa spýtať ako spustím repráky pretože mi cez display port nefungujú. Keď aj pridám hlasitosť na monitore ukazuje mi len že pridávam hlas na slúchadlách. Nastavil som aj výstup zvuku a Win. mi ukazuje že zvuk sa prenáša. Mám aj ovládače na grafickú kartu najnovšie. Dakujem

Smiem sa prosím spýtať, kedy plánujete naskladnit model Lg 34uc89g-b? Ďakujem.

Dobrý deň, tento monitor má 144hz pre ich dosiahnutie je potrebná technologia freesync?

Chtěl bych si koupit tento monitor, ale potřeboval bych miniDisplayport (male) - Displayport (male), který zvládne přenášet na 100% 2560 x 1080 144Hz jinak si ho asi tady nebudu kupovat pokud nebudu vědět že to pojede...

12
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií