AD homeoffice AlzaBoxy Q1

3D Robotics SOLO Backpack

Zobraziť katalóg
3D Robotics SOLO Backpack
Batoh pre SD Robotics SOLO
Kód:  CVI353c Produktové číslo:  BP11A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D Robotics SOLO Backpack Predaj skončil

3D Robotics SOLO Backpack

Pre všetky hrdé vlastníkov kvadrokoptéry SD Robotics Solo tu máme batoh, ktorý predstavuje ideálne riešenie v manipulácii a úschovy zariadení. Ať už tedy často cestujete nebo jen máte rádi pořádek, zajisté oceníte tento batoh vytvořený přesně na míru pro vaši kvadrokoptéru. Bez najmenšieho problému sem uložíte aj ovládač, dva náhradné motory, až päť náhradných batérií či malý tablet alebo notebook. Penový interiér sa dokonale postará o bezpečie pri prenose všetkých vašich zariadení. Nesmieme zabudnúť ani na vodeodolnosť a polstrované popruhy pre väčšie pohodlie.


kľúčové vlastnosti

  • Odolný batoh pre kvadrokoptéru a príslušenstvo
  • Možnosť uložiť aj malý notebook či tablet
  • Penový interiér pre dokonalé bezpečie pri prenášaní
  • Polstrované popruhy pre maximálne pohodlie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Robotics SOLO Backpack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Robotics SOLO Rucksack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Robotics SOLO Rucksack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D Robotics SOLO hátizsák.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií