Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

3Doodler Create Nozzle Set

Zobraziť katalóg
3Doodler Create Nozzle Set
– trysiek pre 3D pero 3Doodler 2.0
Kód:  DF200d Produktové číslo:  DOODNZZL-V2
3Doodler Create Nozzle Set Predaj skončil

3Doodler Create Nozzle Set

Patríte medzi šťastlivcov vlastniacich skvelého kreatívneho pomocníka 3Doodler 2.0? Tak to by vám nemala v zbierke chýbať táto štýlová nádoba na hroty. Ide o praktickú súpravu, vďaka ktorej budete mať všetko svoje príslušenstvo pohromade. Puzdro je vyrobené z odolného materiálu a  klasicky sa uzatvára na závit. Súprava obsahuje aj šesticu hrotov rôznych tvarov od klasických stužkových cez štvorcové až po trojuholníkové. Veľkosti hrotov sa pohybujú v rozmedziach od 0,5 mm do 1,5 mm. Súčasťou je aj vyrovnávací nástroj pre tvorbu obrysov a iných detailov.      

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3Doodler Create Nozzle Set
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Doodler Create Nozzle Set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Doodler 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Doodler 2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3Doodler fúvóka készlet.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií