Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

40 "Thomson 40FB5406W biela

Zobraziť katalóg
40 "Thomson 40FB5406W biela
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101cm, 200Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 3x HDMI, 2x USB, CI +, SCART, LAN, DLNA, Miracast, WiFi, web prehliadač, HbbTV, Quad Core , hotelový mód, VESA 400x200, repro 2x 16W, energ. trieda A +
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WK680j5d15 Produktové číslo:  40FB5406W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40 "Thomson 40FB5406W biela

Televízia Thomson 40FB5406W s uhlopriečkou 101 cm vám poskytne každodenné sledovanie v dobrej kvalite vrátane inteligentných funkcií. Zobrazovací panel podporujúce Full HD rozlíšenie vám prináša perfektne ostrý a čistý obraz. Prítomnosť HDMI konektora rozširuje multimediálne využitie televízie o možnosti pripojenia hernej konzoly alebo Blu-Ray prehrávače. Úchvatný pohled na obraz dopĺňajú SMART funkcie. Do televízie môžete teda nainštalovať rad aplikácií, ktoré posúvajú zážitok z jej sledovania na vyššiu úroveň.

kľúčové vlastnosti

  • Skvelý pomer medzi cenou a výkonom
  • Brilantný ostrý obraz vďaka technológii Pure Image
  • HDMI a USB zaisťujúce dokonalé multimediálne využitie
  • Zabudovaný tuner DVB-T2 / S2 / C
  • SMART funkcie spolu so zabudovanou WiFi technológiou
  • Rozhranie MHL určené pre prenos obrazu aj zvuku z mobilných zariadení
  • Zabudované reproduktory Dolby Digital Plus

Plynulý obraz bez zbytočného rozmazania

Technológia Pure Image Ultra zaisťuje čistý obraz s jasnými farbami a Picture Performance Index s hodnotou 200 Hz obstará zobrazovanie plynulých a nerozmazaných rýchlych scén.Môžete si tak vychutnať športové prenosy, akčné scény a akékoľvek iné, rýchlo sa pohybujúce scény bez zbytočného rozmazania.

smart zábava

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcie EPG a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť multimediálny prehliadač USB. Veľký rozmach teraz zažíva technológie HbbTV, pomocou ktorej môžete bezplatne využívať prístup k obsahu televízneho archívu napríklad Českej televízie.Vhod môže prísť aj funkcia hotelový mód a Miracast s ktorou si zobrazíte obsah smartphonu či tabletu priamo vo vašej televízii.

Zdieľajte zážitky z mobilných zariadení

Rozhranie MHL, ktorým disponuje táto televízia, je určené pre prenos obrazu aj zvuku z mobilných zariadení. Využíva rozhranie USB, prostredníctvom ktorého môžete prenášať obsah z mobilných zariadení na obrazovku televízora. Vďaka MHL rozhranie je zaručený prenos videa i zvuku vo vysokom rozlíšení. Jednoducho teda môžete ukázať celej rodine svoje videá a fotky zo smartphonu. Stačí tieto dve zariadenia prepojiť.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,4 cm Hotovo!
Výška
59 cm Hotovo!
Hĺbka
21,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40 "Thomson 40FB5406W biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Thomson 40FB5406W bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 'Thomson 40FB5406W Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40 'Thomson 40FB5406W Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40 'Thomson 40FB5406W Fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií