Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

40" Thomson 40FZ5534

Zobraziť katalóg
40" Thomson 40FZ5534
4,8 5 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101cm, 100Hz, fullHD 1920x1080, DVB-T2/C, 3x HDMI, 2x USB, CI+, SCART, LAN, DLNA, Miracast, WiFi, HbbTV, hotelový mód, webový prehliadač, energ. trieda A ++
Kód:  WK680j5f Produktové číslo:  40FZ5534

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Thomson 40FZ5534

Špičkový dizajn a Full HD rozlíšenie

Multimediálny SMART TV radu Z5 od spoločnosti Thomson je vybavený množstvom funkcií, ktoré spĺňajú tie najvyššie nároky každého používateľa. Čistý Full HD obraz si užijete na uhlopriečke 101 cm . Rýchle športové aj akčné scény bez rozmazaného obrazu sú zaručené vďaka Clear Motion Index s hodnotou 100 Hz. Na príjem signálu poslúžia anténny (DVB-T2) alebo káblový (DVB-C) tuner. Jednoduchá elegancia a jedinečný dizajn radu Z5 dodá vášmu domovu nádych exkluzivity.

Smart zábava

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcia EPG a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť multimediálny prehliadač USB. Veľký rozmach teraz zažíva technológia HbbTV , pomocou ktorej môžete bezplatne využívať prístup k obsahu televízneho archívu napr. Českej televízie. S technológiou Miracast si zobrazíte obsah smartphonu či tabletu priamo vo vašej televízii. Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si môžete prehrať váš obľúbený film, hudbu alebo si prezrieť rodinné fotografie z dovolenky. Vhod môže prísť aj funkcia rodičovskej kontroly a hotelový mód. Čerešničkou na torte je nízka spotreba, vďaka ktorej televízia patrí do energetickej triedy A++.

Široké možnosti pripojenia

Preskúmajte internet cez zabudovaný webový prehliadač. K celosvetovej sieti sa pripojíte v priebehu okamihu pomocou WiFi. HDMI poslúži na prenos audio aj video signálu napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI+ je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou dvoch konektorov USB. Súkromnú zábavu zaistí zdierka na slúchadlá, takže nebudete nikým rušení a ani vy nebudete nikoho rušiť.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,9 cm Hotovo!
Výška
58,4 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,35 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Thomson 40FZ5534 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Thomson 40FZ5534. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Thomson 40FZ5534. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Thomson 40FZ5534. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Thomson 40FZ5534.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií