PET AD homeoffice

43" Sharp LC-43CFE6242E

Zobraziť katalóg
43" Sharp LC-43CFE6242E
4,4 3 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 109cm, 400Hz, FullHD 1920x1080, DVB-S2 /T/C tuner, Aquos Net+, webový prehliadač, HbbTV, WiFi, Widia, Miracast, DLNA, 3x HDMI, 2x USB, scart, CI+, LAN, nahrávanie na USB, Timeshift, repro 2x 8W, energ. trieda A +
Kód:  WSA309j3 Produktové číslo:  LC-43CFE6242E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Sharp LC-43CFE6242E

Vychutnajte si filmy, seriály či športové prenosy v tej najvyššej kvalite. S televízorom Sharp bude dokonalý obraz doplnený o prepracované funkcie smart TV. Vďaka tomu budete môcť sledovať obraz nielen priamo na televízore, ale aj na múdrych telefónoch či tabletoch. Uhlopriečka 109 cm spolu s FullHD obrazom a integrovanou technológiou Sharp Aquos ponúka perfektne ostrý obraz aj pri veľmi nízkej spotrebe televízora. Televízor Sharp sa stane centrom zábavy vo vašej domácnosti.

Hlavné prednosti:

  • Uhlopriečka 109 cm s vynikajúcim Full HD obrazom
  • Moderné SMART funkcie pre nové využitie televízora
  • Satelitný tuner a pripojenie na internet cez WiFi
  • Prehrávanie a nahrávanie na úložisko cez USB

Nový svet SMART funkcií

Televíziu možno jednoducho pripojiť na internet pomocou LAN kábla alebo WiFi a môžete spoznať nový rozmer jej využitia. Miesto diaľkového ovládania možno vďaka špeciálnej mobilnej aplikácii použiť váš smartfón alebo tablet. SMART funkcie vám otvárajú nové možnosti využitia televízora. So špeciálnymi aplikáciami na Facebook, Twitter alebo Youtube budete môcť sledvat aktuálne novinky priamo na televízore.

Vstavaný tuner umožňuje príjem pozemného aj satelitného digitálneho vysielania. To znamená, že už nebudete musieť mať vedľa televízora ďalšie zariadenie, ktorá vám akurát zaberá miesto. Integrovaná technológia DLNA navyše umožňuje pripojiť televízor do vašej domácej siete a pohodlne zdieľať fotografie z dovolenky s vašou návštevou alebo prehrávať filmy z vašej vlastnej filmovej zbierky.

Pre domácu zábavu

Tri porty HDMI umožňujú pripojenie všetkých dôležitých periférií, ako je herná konzola, satelitný tuner alebo Bluray prehrávač. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť USB portov, vďaka ktorým môžete pripojiť prenosný disk a prehrávať filmy, seriály či hudbu z vašej domácej zbierky.

Už sa vám nestane, že by ste zmeškali časť vášho obľúbeného programu. S inovovanou technológiou Time Shift+ stačí k televízoru pripojiť USB pamäť alebo prenosný disk. Zapnete si nahrávanie ľubovoľného programu, potom sa môžete posúvať ľubovoľne tam a späť v čase a nemusíte sa báť, že by vám niečo uniklo.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-S2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,59 cm Hotovo!
Výška
59,46 cm Hotovo!
Hĺbka
18,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,71 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 43" Sharp LC-43CFE6242E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Sharp LC-43CFE6242E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Sharp LC-43CFE6242E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Sharp LC-43CFE6242E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43 "Sharp LC-43CFE6242E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií