Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

48" Philips BDL4835QL

Zobraziť katalóg
48" Philips BDL4835QL
Veľkoformátový displej MVA, D-LED, Ambilight, 4000: 1, 16: 9, 350cd / m2, 8ms, FullHD 1920x1080p, HDMI, DVI-D, D-Sub, USB, repro 2x10W, VESA 400x400, 200x200, M6, diaľkový ovládač
Kód:  WC144b Produktové číslo:  BDL4835QL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Philips BDL4835QL

Displej radu Signage Solution bude perfektný na zobrazovanie obsahu početnému publiku. Má na to tie najlepšie predpoklady. Displej prináša ostrý obraz v živých farbách, s jemným kontrastným stupňovaním. K tomu je možné displej sledovať takmer z ľubovoľného uhla, bez zmeny vo farebnosti. Používa na televíziách osvedčenú technológiu Ambilight 2, ktorá diváka ihneď upúta a pohltí ho. Z 2 strán premieta svetlo, ktorého farba zodpovedá obrazu. Ďalšou špecialitou je funkcia D-image pre prezeranie klinických snímok (röntgenu). Displej bol pri výrobe kalibrovaný na optimalizovaný výkon pri zobrazení v odtieňoch sivej, takže spoľahlivo uvidíte dôležité nuansy na liečbu pacientov.

Kľúčové vlastnosti

  • Uspokojí viac divákov naraz
  • Optické rozšírenie obrazu a pritiahnutie diváka (Ambilight 2)
  • Funkcia na diagnostiku klinických snímok
  • USB prehrávanie s časovým programovaním
  • Vnútorná pamäť na záložný obsah
  • Pripravený prehrávať obsah služby cloud (integrovaný prehliadač HTML5)
  • Rovnaká kvalita aj pri pohľade z ostrého uhla
  • Vzdialená správa celej flotily displejov (SmartControl)
  • Kontrola intenzity podsvietenia na ušetrenie nákladov

Jednoduché nasadenie

Pripravené materiály stačí uložiť na pamäťové zariadenie USB a pripojiť ho k displeju. Neprehráva len tak náhodne. Vytvorte si zoznamy položiek a plánujte obsah pomocou ponuky na obrazovke, aby ste prispôsobili informácie dennej dobe. Ľahko použiteľný systém správy obsahu efektívne upraví obsah vašej prezentácie. Pomocou funkcie SmartCMS naplánujete vlastný program na 24 hodín, na každý deň.

Sieťový partner

Dávate prednosť sieťovej flexibilite? Ovládajte obsah prostredníctvom cloudovej služby, za pomoci integrovaného prehliadača HTML5. Pripojte displej do siete, a prostredníctvom vyhradenej adresy URL ste pripravení prehrávať svoj obsah zo vzdialených úložísk.

Múdra správa

Vzdialenou správou ovládajte a upravujte všetky verejné displeje, pomocou výkonného softvérového nástroja a prostredníctvom RJ-45 alebo RS-232. Smart Control dokáže nastaviť vstup videa, upraviť nastavenia farieb, nastaviť ID displeja pri vytváraní videostien a dokonca aj vykonávať diagnostiku stavu jednotlivých displejov. Budete teda mať k dispozícii všetky nástroje potrebné na spravovanie displejov z jedného centrálneho umiestnenia.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 48" Philips BDL4835QL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Philips BDL4835QL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" Philips BDL4835QL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" Philips BDL4835QL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 48" Philips BDL4835QL.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií