Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

4D City - Puzzle Hry o tróny

Zobraziť katalóg
4D City - Puzzle Hry o tróny
5 1 hodnotení
1453 dielikov, odporúčaný vek od 13 rokov
Kód:  HRAa5580 Produktové číslo:  714832510001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D City - Puzzle Hry o tróny Predaj skončil

4D City - Puzzle Hry o tróny

Novodobý fenomén Hra o tróny pohlcuje celý svet rovnako ako kedysi Harry Potter alebo Pán prsteňov. Fandíte tomuto seriálu? Jedným dychom ste prečítali všetky knihy? Sledujete pravidelne rovnomenný seriál? Ak ste minimálne na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, potom vás zaručene uchváti nový puzzle mapujúce obľúbené dejisko hneď v štyroch rovinách. Teraz už nemusíte byť len divákmi, ale môžete sa aktívne podieľať na stavbe legendárnych miest a bojísk tak, ako ich poznáte z programu bežiaceho na stanici HBO. Práve to, horúca novinka vo svete vzdelávacích hračiek umožňuje. Staňte sa na chvíľu aktérmi priameho diania a zostavte si mapu Zápodozemia presne tak, ako je prezentovaná v originálnom seriály.

Kľúčové vlastnosti

  • 4D puzzle = práca v troch rovinách súčasne
  • Na motívy slávneho seriálu
  • Kvalitné spracovanie
  • Rozmery: 76x45x5 cm

Štyri dimenzie

4D puzzle umožňuje prácu vo všetkých troch rovinách (regióny, krajina, známa mestá a hrady) vrátane neobvyklého bonusu - štvrtej dimenzie. Čo si pod týmto tajomným pojmom predstaviť? Otázka bola zodpovedaná ústami legendárneho vedca už veľmi dávno. Albert Einstein totiž tvrdil, že štvrtou dimenziou je čas. Pre vás to znamená možnosť presne skopírovať architektúru zo seriálu a ponoriť sa do nej naplno. Puzzle sú určené pre všetky deti od 13 rokov, iste ale potešia aj starších jedincov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D City - Puzzle Hry o tróny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D City - Puzzle Hry o trůny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Game of Thrones. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Game of Thrones. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4D City - Trónok Harca Puzzle.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií