Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" BenQ PH550

Zobraziť katalóg
55" BenQ PH550
Veľkoformátový displej LED, 1400:1, 16:9, 800cd/m2, 10ms GTG, Full HD 1920x1080, 2x HDMI, DVI-D, VGA, DisplayPort, RS232, RJ45 Port, PIP, videostena 10x10, ultra tenký rámik
Kód:  WT240d1 Produktové číslo:  9H.F0NPM.NA2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" BenQ PH550

BenQ PH550 je moderným profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. PH550 je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny pre prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • MDA pre správu zariadení na diaľku
  • Možnosť vytvorenia video steny až z 10x10 displejov
  • Vytvorenie steny 4x4 bez nutnosti použitia rozbočovačov
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Vstupy HDMI, DVI i DisplayPort pre jednoduché pripojenie napr. počítača
  • Funkcie Color Calibration pre unifikáciu farieb na viacerých displejoch pre dokonalú video stenu
  • Technológia Anti-Image Retention proti vypaľovaniu obrazu aj pri dlhodobom použití

Ostrý obraz - na šírku i výšku

Vďaka Full HD rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá. Navyše - pre zvýšenie flexibility, je možné zariadenie používať ako na výšku, tak šírku, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky bude čo možno najviac efektívne, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Vytvorte efektnú video stenu

Na efektnú prezentáciu firiem je v súčasnosti kladený veľký dôraz a PH550 je pripravené vám pomôcť presne v tomto duchu - jednoducho spojte až desať ďalších displejov PH550 - a pomocou vstupov HDMI, DVI, VGA a moderného DisplayPort budete môcť zobrazovať zdroje z analógových i digitálnych zdrojov, pričom výsledok bude vždy vyzerať skvele. Vďaka super tenkému 5,3 mm rámčeku budú vaši zákazníci doslova ohromení nádherným obrazom a vaše informácie, či prezentácie produktov tak rozhodne nezostanú opomenuté.

Spravujte zariadenia i na diaľku

S inteligentným systémom MDA (Multiple Display Administrator) máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a naviac možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" BenQ PH550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" BenQ PH550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" BenQ PH550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" BenQ PH550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" BenQ PH550.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií