Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

55" NEC MultiSync P553

Zobraziť katalóg
55" NEC MultiSync P553
Veľkoformátový displej Public display, S-PVA, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 4000:1, 550cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot OPS, repro 2x10W, vhodný na prevádzku 24 h denne, bez stojanu
Kód:  WN356e Produktové číslo:  60003479

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" NEC MultiSync P553

Referenčný displej NEC PD P553 s možnosťou prevádzky 24 hodín denne ponúka uhlopriečku 55" a je tak skvelým kandidátom na upútanie pozornosti návštevníkov v obchode, pri prezentáciách, v riadiacich miestnostiach a mnohých ďalších verejných priestoroch. Displej je možné ľahko nakonfigurovať ešte pred inštaláciou pomocou špeciálnej inovatívnej aplikácie pre Android. Veľmi výhodná je aj prítomnosť čipu NFC, ktorý znižuje náklady a čas potrebný na inštaláciu panela tým, že možno ľahko nakonfigurovať nastavenia v mobilnej aplikácii NEC. Toto nastavenie následne bezdrôtovo prenesiete do displeja jednoduchým priblížením mobilu k NEC PD P553. Do výbavy tohto displeja spadajú aj zabudované programovateľné snímače, ako je ľudský senzor a teplotný senzor.

Matica displeja disponuje Full HD rozlíšením, tj 1920x1080 pixelov na jemné zobrazenie aj tých najmenších detailov. Na podsvietenie slúži úsporná LED technológia, vďaka ktorej P553 dosahuje typický jas 550 cd/m2. Vybavený senzorom okolitého osvetlenia si potom ďalej upravuje intenzitu jasu, takže zbytočne nezaťažuje vaše oči vysokým jasom v neosvetlenej miestnosti a vo veľmi osvetlenej miestnosti potom displej podľa potrieb osvetlí tak, aby bolo možné sledovať obsah vždy bez ťažkostí. Poteší aj vysoký kontrast, ktorý zvýrazní rozdiely medzi tmavými a svetlými scénami. Spolu s podporou tzv. profilu DICOM je veľmi vhodný aj na použitie v zdravotníctve pri zobrazovaní napr. RTG snímok. Naopak pre akčné scény s rýchlymi prechodmi je nutná blesková odozva, ktorá je skvelých 8 ms.

Okrem vizuálneho zážitku vás tento vrcholný model zaujme aj zabudovanými stereo reproduktormi s výkonom 2x10 W. Zadná strana displeja poskytuje široké možnosti pripojenia vstupných aj výstupných zariadení. Možno využiť HDMI konektory ako vstupov i výstupov, pomocou ktorých je možné prenášať audio aj video signál zároveň. Ako každé moderné zobrazovacie zariadenie obsahuje digitálny DisplayPort, avšak dorozumie sa aj so zariadeniami vybavenými
DVI-D, alebo analógovým D-Sub rozhraním. Samozrejmosťou sú aj dva audio vstupy v podobe 3,5 mm jack konektorov. Kedykoľvek je taktiež možné bezdrôtovo vylepšiť výkon displeja vďaka podpore OPS. Nechýba ani sériový vstup, konektor RJ-45 alebo diaľkové ovládanie na pohodlné riadenie. Tento model je dodávaný bez stojanu.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" NEC MultiSync P553 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" NEC MultiSync P553. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" NEC MultiSync P553. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" NEC MultiSync P553. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" NEC MultiSync P553.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií