Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k 55" LG OLED55B6J

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55B6J - Televízor

Diskusia k 55" LG OLED55B6J

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 55" LG OLED55B6J, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 55" LG OLED55B6J ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 55" LG OLED55B6J vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tv typu OLED nekupovat !!! Po ani ne roce mam vypalenej obraz na dvou mistech ...TV za 60k a behem roka ji muzete vzit a vyhodit :/ A jestli na ni chcete hrat Playstation/Xbox tak uz kor nekupovat OLEDku ! Dost sem hral GTA V a dole v rohu mi po 3 mesicich zustala vypalena mapa :/ a uprostred mam zas neco jako kytku nebo buh vi co to je :/ proste jestli premejslite na koupi OLED televize tak urcite nekupujte,obraz sice parada ale verte ze za ty prachy to nestoji kdyz telka vam vydrzi rok max 2 :(

1) Jak velky input lag ma tato model? 2) Ne chystate nahodou prodej OLED55B6P? Je hejlepsi OLED TV pro hry podle Odkaz do neznáma

Postihnutej Alze zase šibe. Táto TV je tu ponúkaná so 44% zľavou?! Zo 106 990 Kč na 59 990 Kč. V skutočnosti reálna cena TV je 59 990 Kč, takže ste žiadnu zľavu nedali. Nerobte si hanbu Alza a.s. tieto mega akčné výpredaje tu boli aj pred Vianocami. Stratili ste doteraz verného zákazníka. Dovidenia.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií