Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k 55" Sony Bravia KDL-55W805C

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KDL-55W805C - Televízor

Diskusia k 55" Sony Bravia KDL-55W805C

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 55" Sony Bravia KDL-55W805C, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 55" Sony Bravia KDL-55W805C ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 55" Sony Bravia KDL-55W805C vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, Lze na TV Sony Bravia KDL 55 W 805C v rámci funkce "záznam USB HDD" zaznamenávat jiný program než ten, který běží na obrazovce ? Děkuji. Jaroslav

Dobry den, aka je prosim verzia Androidu na tomto TV? Je mozny upgrade na 6.0? Dakujem.

Dobrý den, televize se mi bez jakéhokoliv upozornění samovolně vypíná (restartuje) aspoň 1x denně. Jak tomu mohu předejít? Děkuji za odpověď.

Jde na televizi pustit HBO GO, resp. umí někdo poradit jak? Pres Opera prohlížeč filmy nejde pustit :(

[email protected]

Dobrý den, televize funguje v pořádku, jen občas během vysílání blikne obraz, nejčastěji to udělá po přepnutí cca po 5 sekundách, je to normální, nebo se jedná o vadu?

Dobrý den, televizor mi nechce vyhledat wifi, používáme router od o2 (ZyXel), mám něco poupravit v administraci routeru ?

Dobrý deň, dá sa k danéme tv pripojiť bezdrátová klávesnica a myš? Ďakujem

, mám záujem o tento televízor 55 "Sony Bravia KDL-55W805C. 1.Obsahuje balenie aj prislusenstvo na uchytenie televizoru na stenu? 2. moja adresa SURANY, Na vrsku 25 - do kolkych dni viete dorucit televizor a kolko stoji doprava?

Dobrý den, mám tuto televizi cca 2 měsíce a parkrát se mi stalo, že se televize sama od sebe restartovala, je to zapříčiněno nestabilním systémem Android, nebo je to vada samotné TV?

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií