Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

65" BenQ RP651+

Zobraziť katalóg
65" BenQ RP651+
Veľkoformátový displej LED, 6 dotykových bodov, 4000:1, 360cd/m2, 8ms GTG, Full HD 1920x1080, 2x HDMI, USB, VGA, S-Video, RJ45 Port, RS232, Flicker-free, Low Blue Light, repro, VESA 400x400
Kód:  WT245d Produktové číslo:  9H.F0WPM.NA2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" BenQ RP651+

Dotknite sa budúcnosti s profesionálnym interaktívnym plochým 65" LED panelom BenQ RP651+. Pripojte svoje zariadenia a prehrajte všetok obsah za pomoci dotyku. RP651+ je tou najlepšou voľbou z hľadiska maximálneho pohodlia a funkcionality, pričom ponúka ako rozšírenú starostlivosť o váš zrak, tak aj super moderný 6-bodový viacdotykový dizajn, kompatibilitu naprieč platformami a rad ďalších dômyselných funkcií.

Nebliká a k očiam je šetrný

Výrobcovia zobrazovacích zariadení v posledných rokoch kladú dôraz predovšetkým na bezpečnosť a komfort používateľa, takže aj RP 651+ disponuje výbavou, ktorá vaše oči spoľahlivo ochráni i pri dlhodobejšom používaní. Vďaka technológii Flicker-free eliminuje blikanie pri všetkých úrovniach jasu, čím efektívne zabraňuje námahe a únave očí, pri súčasnom zabezpečení efektívnych audiovizuálnych prezentácií, či napríklad výučby v školách. Výrobca BenQ taktiež panel opatril funkciou Low Blue Light, ktorá redukuje škodlivé emisie modrého svetla, takže displej bude vždy žiarivo jasný, avšak vašim očiam sa pri jeho sledovaní uľaví.

Bezdotykové ovládanie pre maximálnu interaktivitu

RP651+ k svojmu ovládaniu nepotrebuje ovládač, takže vaše prezentácie, či výučba, budú maximálne interaktívne a jednoduché. Navyše možno prehrávať obsah z ľubovoľného podporovaného operačného systému, medzi ktoré patrí napríklad Microsoft Windows, Chrome, Linux, či Mac OS. Vďaka podpore 6bodového viacnásobného dotyku si tak panel budú môcť užívať sledujúci aj prezentujúci dohromady - a pre žiakov v školách pôjde o vítané spestrenie, vďaka priehrštiu interaktívnych aplikácií - od spoločnej tvorby umeleckých diel, až po hranie na rozličné hudobné nástroje. S pomocou softvéru MDA možno neskôr zariadenie ovládať aj na diaľku - je možné ho napríklad vzdialene vypnúť.

Široké spektrum konektivity

Predné rozhranie poskytuje skutočne bohaté možnosti pripojenia - okrem HDMI 1.3 vstupu, je tiež prítomný dotykový port USB, konektor pre slúchadlá. Zariadenie ďalej disponuje aj VGA vstupom, sériovým portom RS232, RJ-45 sieťovým portom, komponentným RCA, kompozitným BNC, či audio výstupom L/P. Predný panel je navyše vybavený aj šikovnou priehradkou pre pero. Zaujímavosťou je aj možnosť prepínať vstupné zdroje dotykom v užívateľsky prívetivom rozhraní, čím je ušetrený čas, inak strávený zložitým nastavovaním. Očarte svojich poslucháčov vysokou efektivitou a interaktivitou s týmto famóznym LED displejom a vstúpte do prezentácií v štýle 21. storočia!

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia Flicker-free a Low Blue Light na zníženie únavy očí
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostrý obraz
  • Antireflexný displej minimalizuje výskyt odleskov
  • Statický kontrast 4000:1 pre žiarivé farby za každých okolností
  • Možno umiestniť napríklad na stenu s pomocou VESA držiaku
  • 6-bodový dotykový LED displej
  • Kompatibilita naprieč platformami
  • Softvér EZCast s funkciou Wi-Fi display a DisplayNote
  • Funkcia Wireless Desktop Control na zrkadlenie a ovládanie PC z ľubovoľného miesta

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
18 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
18 h/deň Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" BenQ RP651+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" BenQ RP651+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" BenQ RP651+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" BenQ RP651+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "BenQ RP651 +.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií