AD homeoffice 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Acer Aspire F15

Zobraziť katalóg
Acer Aspire F15
Notebook – Intel CPU, 15.6" LED 1920×1080, RAM až 8GB, SSD až 256GB, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, USB-C 3.1 Gen 1, čítačka kariet, podsvietená klávesnica, až 6-článková batéria, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC105e3dNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire F15

Všestranný notebook Acer Aspire F15 v niekoľkých variantoch vyhotovenia je ideálnym spoločníkom na doma aj do práce. Svojou bohatou výbavou je pripravený poslúžiť pri práci s multimédiami aj klasickými kancelárskymi programami. Nechýba mu DVD mechanika, takže bokom nezostanú ani stále obľúbené optické médiá. Vďaka podsvietenej klávesnici môžete pracovať aj v noci. Samozrejmosťou je rýchla WiFi alebo veľmi dobrá výdrž batérie. Po dizajnovej stránke dostal notebook príjemné tvary, jednoduché línie a elegantnú striebornú farbu. Na prvý pohľad a predovšetkým na prvý dotyk zaujme aj povrch s jemným vzorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostatočný výkon pre prácu aj multimédiá
  • SSD disk pre bleskový chod systému
  • Podsvietená klávesnica
  • Spoľahlivý procesor Intel
  • Rýchla pamäť typu DDR4
  • Elegantný dizajn
  • Najnovší systém Windows

Prakticky vybavený

Spoľahlivé komponenty dodávajú počítaču slušný výkon. Procesor Intel obľúbenej úspornej architektúry spolupracuje s až 8 GB rýchlej operačnej pamäte. O grafický výstup sa stará integrovaná grafická karta. Všetko funguje pod obľúbeným a všestranným systémom Windows 10 Home. Systém bude štartovať veľmi rýchlo, nainštalovaný je na SSD disku, ktorý dodá na rýchlosti aj ostatným programom. Veľkým lákadlom je rýchly port USB 3.1, vďaka ktorému prenesiete dáta z externých zariadení ešte rýchlejšie, než kedykoľvek predtým. Efektivitu vašej práci dodá aj komfortná klávesnica s presným a pohodlným touchpadom.

Notebook sa môže pochváliť displejom s úpravou šetriacou zrak. LED technológia zabezpečuje živé a žiarivé podanie farieb, Full HD rozlíšenie zase tie najostrejšie detaily.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire F15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire F15 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire F15 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Aspire F15.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií