Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Acer Aspire One 11

Zobraziť katalóg
Acer Aspire One 11
Notebook - Intel CPU, 11.6 "LED 1366x768 ComfyView, RAM 2GB DDR3L, Intel HD Graphics, eMMC 32GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, až 3-článková batéria, Windows 10 Home
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC026d4NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire One 11


Off
Odolná klávesnice

Navrhnuté tak, aby vydržali

Na klávesnici sme umiestnili inovatívny kanálový systém, takže nebudete mať šťastie, keď náhodou narazíte na klávesnicu. Tento systém ľahko zadržiava až 330 ml vody rozliatej na klávesnici. Vďaka tomu môžete pracovať celú noc bez toho, aby ste sa museli obávať následkov nehody pri náhlej únave.

Off
Precision Touchpad

Rýchle surfovanie pomocou dotykovej obrazovky

Ultra rýchly WiFi 802.11ac s pokročilou technológiou MIMO 2 × 2 vám poskytne bezdrôtový internet s maximálnou rýchlosťou pre surfovanie bez čakania. Vďaka zdokonalenej dotykovej dotykovej plošine ovládacie prvky a surfovanie na tomto notebooku sú omnoho rýchlejšie a hladšie. Máte tiež možnosť výberu modelu s dotykovou obrazovkou.

Off
Až 10 hodin na baterii

Môžete si ho vziať kdekoľvek

Batéria Aspire One 11 s až desaťhodinovou výdržou batérie vám umožní vychutnať si slobodu, keď nepotrebujete nájsť a pripojiť adaptér. So všetkými potrebnými portami, ako je napríklad vysokorýchlostný USB 3.0, budete môcť pripojiť väčší monitor cez rozhranie HDMI alebo rozšírenie pamäte cez slot SD karty.


Off
Microsoft OneDrive

Vrátane služieb Office a OneDrive

Ak chcete ponúknuť dvojnásobnú produktivitu práce, Aspire One 11 prichádza s jednoročným predplatným plnej verzie balíka Microsoft Office Office a úložného priestoru pre všetky vaše súbory. Získate 1 TB úložiska k dispozícii online odkiaľkoľvek vďaka riešeniu cloud Microsoft OneDrive.

Off
Nízká hmotnost

Stačí kliknúť a ísť

Tento tenký a ľahký prenosný počítač bol navrhnutý tak, aby perfektne zapadol do tašky bez akýchkoľvek problémov. Budete sa môcť ľahko pohybovať a cítiť sa voľne, vediac, že ​​vaša ľahká taška je výkonný počítač, ktorý môžete otvárať a používať kedykoľvek a kdekoľvek.

Off
Filtr modrého světla BluelightShield

Jemné na oči

Filter modrého svetla BluelightShield znižuje množstvo svetla vyžarujúceho modré svetlo, ktoré umožňuje pracovať s Aspire One 11 tak dlho, koľko chcete. Jednoducho zapojte panel s nástrojmi Acer Quick Access, aby ste jednoducho zapli filter BluelightShield a začali ukladať zrak.


Off
Pasivní chlazení

Navrhnuté pre hladký chod

Zabudnite na prácu s hlučným počítačom. Úplne pasívne chladenie prináša absolútne ticho, takže sa môžete tešiť na pohodlnejšie surfovanie a prácu. Chýbajúci ventilátor má takisto výhodu, že nedosiahne prach, ani sa obáva, že je potrebné ho vymeniť. Notebook zostáva chladný aj bez vyfúkania horúceho vzduchu.

Off
Windows 10

Windows 10

Využite čo najviac Windows 10, najproduktívnejšie Windows všetkých čias. Zbrusu nový webový prehliadač Microsoft Edge prináša nové skúsenosti so surfovaním a umožňuje vám písať priamo na webových stránkach. Navyše predinštalované aplikácie, ako napríklad Mail and Calendar alebo Filmy a TV, budú fungovať hladko na všetkých vašich zariadeniach.

Off
Acer BYOC

Acer BYOC

Vytvorte si svoj vlastný cloud, ktorý beží na všetkých vašich zariadeniach, ale ponúka nekompromisnú bezpečnosť a súkromie. Znamená to, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť taká veľká, a počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. Pomocou nástroja BYOC sa váš digitálny život synchronizuje bezdrôtovo a v celom vašom ekosystéme bez ohľadu na sieťové pripojenie, operačný systém alebo značku zariadení.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Aspire One 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire One 11 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire One 11 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Aspire One 11.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií