AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II

Zobraziť katalóg
Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II - Notebook

Diskusia k Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Aspire V17 Nitro Black Edition II vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, podsvietenie klávesnice je červenej farby ?

byl mi ukraden adapter (naštěstí jen brašna s adapterem uffff :D ) můžete mi prosím poradit jaký koupit nový aby správně fungoval ?

Chcel by som sa opytat, ci je mozne ten notebook nastavit tak, abybtak neboli ziadne aplikacie navyse. Mam na mysli aby bol cisty bez akehokolvek softweru iba Win10 bez windows pocasia, bez hier, bez registracii, bez vsetkeho, co spomaluje vykon, alebo je tam navyse. Pouzivam iba cca 10 programov a nechcel by som mat na tom nic ine, ziadne pop-up okna, ziadne skryte aplikacie. Je to mozne? Dakujem velmi krasne za odpoved.

Ako dlho trvá pokiaľ mi k tomuto notobooku spravia vlastný štýl s vlastným obrázkom? ďakujem

Da sa u Vas zakupit tento notebook (ten isty model) aj bez OS, nechcem na nom Windows.

chcem sa spýtať ohľadom tohoto notebooku či je vhodný na hranie hier pri maximálnych detailoch a či sa moc nezahrieva a podobne aké máte skúsenosti s notebookom ďakujem za odpovede a rady

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií