Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Acer Liquid E700 červený

Zobraziť katalóg
Acer Liquid E700 červený
4,2 12 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280 x 720 IPS, procesor Quad Core 1.3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, Tri SIM, fotoaparát 2 MPx + 8 Mpx, WiFi, 3G, Bluetooth 4.0, GPS, microSD, micro USB, Android 4.4
Kód:  NC010c5n Produktové číslo:  HM.HFAEE.004

Acer Liquid E700 červený

 Viac detailov

Viac detailov

Smartfón Acer Liquid E700 disponuje veľkým 5" displejom s úžasným jasom a vysokým rozlíšením, na ktorom si videá a obrázky môžete vychutnať v celej ich kráse.

 Väčšiu výdrž

Väčšia výdrž

Smartfón Liquid E700 je napájaný veľkokapacitnou 3 500 mAh batériou ponúkajúcou až 12 hodín prehrávania videa, a napriek tomu je stále neuveriteľne ľahký a tenký.

 Väčšia miera ergonómie

Väčšia miera ergonómie

V tenkom a štýlovom smartfóne Acer Liquid E700 sa skrýva pozoruhodný výkon. Vďaka zaobleným rohom a hranám padne smartfón skvele a prirodzene do ruky. Zaoblený tvar zaisťuje pohodlné telefonovanie.

 Viac možností pripojenia

Viac možností pripojenia

Smartfón Acer Liquid E700 sa pripojí k miestnemu operátorovi kdekoľvek na svete. Štvorpásmová konektivita 3G vám prináša slobodu cestovania a pritom môžete byť v stálom kontakte s rodinou a priateľmi.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid E700 červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid E700 červený.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií