PET PET

Acer Liquid Jade S LTE White

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Jade S LTE White
4,5 8 hodnotení
Mobilný telefón 5 "1280x720 IPS Gorilla Glass 3, procesor MT6752M Octu Core 1.5GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, Single SIM, fotoaparát 5Mpx / 13Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G / LTE modem, microSD, micro USB, batérie 2300 mAh, Android 4.4
Kód:  NC010d5f1 Produktové číslo:  HM.HKZEE.003

Acer Liquid Jade S LTE White

Predstavujeme vám novinku spoločnosti Acer. Je to nástupca veľmi obľúbeného smartfónu Liguid Jade. Rovnako ako jeho predchodca je štýlovo tenký a elegantne zaoblený. Na zadnej strane má navyše dômyselne spracovaný textúrovaný povrch a fotoaparáty s možnosťou ovládania hlasom.

Umelecké dielo

Displej smartphonu Liquid Jade S s uhlopriečkou 12,7 cm (5 palcov) naozaj stojí za pohľad. Rozlíšenie HD v kombinácii s technológiou IPS oživí videá, fotografie aj webové stránky. A čo viac, viditeľnosť je perfektný aj na slnečnom svetle.  

Dokonalý ako Jade

Názov hovorí za všetko. Smartphone dokonalý ako Jade. Vďaka hrúbke 7,8 mm a oblým krivkám vám smartphone Liquid Jade S dokonale padne do ruky. Displej z materiálu Corning Gorilla Glass 3 perfektne zdôrazní odolnou a zároveň prekrásnu konštrukcii smartphonu Liquid Jade S.

Úžasné okamihy

Zachyťte svoje životné spomienky smartphonom Liquid Jade S s fotoaparátom s rozlíšením 13 MP a ohniskovej vzdialenosti F1,8. Naviac vďaka funkcii Bright Magic a nezávislému riadenie expozície zaobstaráte jasné snímky aj za horších svetelných podmienok. Zadný fotoaparát je navyše schopný natáčať video v rozlíšení FulHD.

Plný našľapaných noviniek

Stačí povedať "syr!" A zaobstaráte snímku zadným fotoaparátom. Poviete Ak "autoportrét", predným fotoaparátom vyfotografujete sami seba.

Za zmienku určite tiež stojí, že tento maznáčik drží krok s modernou dobou. Disponuje teda LTE pripojením s prenosovou rýchlosťou 150 Mb / sa Andorid 4.4. O jeho hladký chod sa stará osemjadrový procesor s taktom na 1,5 GHz a 2GB pamäť RAM.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Jade S LTE White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Jade S LTE White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií