Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Acer Liquid Jade White

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Jade White
4,0 12 hodnotení
Mobilný telefón 5" 720 x 1280 IPS Gorilla Glass 3, procesor MT6582 Quad core 1.3 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, Dual SIM, fotoaparát 2 Mpx/13 Mpx, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microSD, micro USB, batéria 2100 mAh, Android 4.4
Kód:  NC010d5c Produktové číslo:  HM.HH1EE.001

Acer Liquid Jade White

 Acer Liquid Jade

Umelecké dielo

Displej smartfónu Liquid Jade s uhlopriečkou 12,7 cm (5 palcov) naozaj stojí za pohľad. Rozlíšenie HD v kombinácii s technológiou IPS1 oživí videá, fotografie aj webové stránky. A čo viac, vďaka dizajnu Zero Air Gap je viditeľnosť perfektná aj na slnečnom svetle.

 Acer Liquid Jade

Dokonalý ako Jade

Názov hovorí za všetko. Smartfón dokonalý ako Jade. Vďaka hrúbke 7,5 mm a oblým krivkám vám smartfón Liquid Jade dokonale padne do ruky. Zakrivený displej z materiálu Corning Gorilla Glass perfektne zdôrazní odolnú a zároveň prekrásnu konštrukciu smartfónu Liquid Jade.

 Acer Liquid Jade

Úžasné okamihy

Zachyťte svoje životné spomienky smartfónom Liquid Jade s fotoaparátom s rozlíšením 13 MP a ohniskovou vzdialenosťou f 1,8. Vďaka rýchlemu 0,3 s automatickému ostreniu zachytíte snímku skôr, než vám stihne uniknúť. Navyše vďaka funkcii Bright Magic a nezávislému riadeniu expozície vyhotovíte jasné snímky aj za horších svetelných podmienok.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Jade White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Jade White.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií