Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Acer Liquid Z6

Zobraziť katalóg
Acer Liquid Z6
Mobilný telefón 5 "IPS 1280x720, procesor MT6737 Quad Core, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSDHC až 32GB, fotoaparát 8 Mpx + 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, batérie 2000mAh, Android 6.0
Kód:  NC010e Stránky výrobcu

Acer Liquid Z6

vlastnosti telefónu

vypnuté
Acer Liquid Z6 - 5" displej s dobrým podáním barev

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

vypnuté
Acer Liquid Z6 - tenký s luxusním kovovým vzhledem

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

nie je známe

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD (až 32 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

nie je známe

hmotnosť telefónu


Privítajte novinku medzi mobilnými telefónmi. Spoločnosť Acer predstavila nový Liquid Z6, ktorý poteší najmä svojou cenovkou. Za prijateľnú cenu dostanete precízne spracované telo v imitácii kovu, ktoré vyzerá vcelku luxusne. Veľkou výhodou je tiež podpora vysokorýchlostných LTE sietí, vďaka ktorým bude surfovanie príjemnejšie.Zlatou strednou cestou sa tu stal 5 "IPS displej, ktorý disponuje príjemnou farebnou sýtosťou a dobrými pozorovacími uhlami.  O samotný výkon telefónu sa stará štvorjadrový procesor Mediatek MT6737, ktorému k plynulému chodu napomáha 1GB operačnej pamäť. Interná pamäť o veľkosti 8 GB možno ľahko rozšíriť, vďaka podpore Micro SD karty s pamäťou až 32 GB. Dlhú výdrž na jedno nabitie zaisťuje veľkokapacitné Li-Ion batéria s kapacitou 2 000 mAh.


kľúčové vlastnosti

  • Luxusný kovový vzhled
  • Prakticky veľký displej
  • výkonný hardvér
  • Batérie s dostatočnou kapacitou
  • Ideálny spoločník na cesty
vypnuté
Acer - výrobce mobilních telefonů

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


verný spoločník

Acer Liquid Z6 je predovšetkým dobrým spoločníkom. Ponúka totiž 8 Mpx fotoaparát s funkciou automatického ostrenia. V prednej časti sa nachádza 2Mpx fotoaparát vhodný najmä pre video hovory. Na cestách určite využijete GPS modul pre jednoduché cestovanie napríklad na dovolenke.

vypnuté
Acer Liquid Z6 - věrný společník na cesty

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Liquid Z6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid Z6.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií