Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Acer Revo Build M1-601

Zobraziť katalóg
Acer Revo Build M1-601
Počítač - procesor Intel, až 4 GB RAM, grafická karta Intel HD, HDD až 500 GB, WiFi, HDMI, DisplayPort, čítačka kariet, USB 3.0, až po Windows 10
Kód:  TC074b1f1pNAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Revo Build M1-601

Moderné stavebné prvky

Vytvorenie vlastného počítača sa stalo hračkou. Jednoducho získate moduly Revo Build, ktoré potrebujete, a vložte ich na skriňu ako stavebné prvky. Základňa je plne vybavený mini-počítač , ale môžete pridať moduly, ako je ľahko použiteľný, vymeniteľný pevný disk alebo napájacia banka, ktorá môže nabíjať vaše mobilné zariadenie bezdrôtovo alebo bezdrôtovo.

Off
Dokonalá malá základňa

Dokonalá malá základňa

Táto základňa je malá (1 liter kapacita), ale plne funkčný počítač, ktorý zaberá iba pracovnú plochu 135 x 135 mm . V prípade, že chcete rozšíriť jeho funkčnosť alebo zvýšiť výkon, stačí získať požadované moduly a dať jeden na druhom.

Off
Magneticky pripojený

Magneticky pripojený

Zloženie ďalších blokov dohromady je veľmi jednoduché a spoločne tvoria pevnú a koherentnú vežu . Perfektne kalibrované magnety zaistite, aby sa moduly nedali ľahko odpojiť.

Off
Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Ak máte zariadenie, ktoré ho podporujebezdrôtová nabíjacia technológia , môžete si kúpiť modul bezdrôtovej napájacej banky a jednoducho ju zapojiť do hornej časti vašej veže. Teraz vložte toto zariadenie do svojho zariadenia a zdvihnite ho, keď je nabitý.

Off
Blok s grafickou kartou

Blok s grafickou kartou

Vychutnajte si výnimočnú domácu zábavu s realistickým obrázkom vďaka grafickej kvalite Intel HD. Ak chcete čo najlepšie využiť svoju zábavu, môžete si vybrať voliteľný grafický blok s grafickým čipom AMD Radeon R5 pre ohromujúci vizuálny efekt. Západka na pravej strane zabraňuje náhodnému odpojeniu bloku a prispieva k neporušenosti počítača.

Off
Audio blok s lepším zvukom

Audio blok s lepším zvukom

Voliteľný Acer Audio Pack obsahuje 2 mikrofóny a 2W reproduktory pre zvukový zážitok, ktorý vás zavedie na scénu. Dvojica digitálnych mikrofónov je optimalizovaná pre hlasovú kontrolu prostredníctvom asistenta spoločnosti Cortana. Ak chcete využívať zvukové funkcie inde, môžete dokonca pripojiť modul cez kábel USB do iného počítača.

Off
Až 8TB veľké úložné priestory

Až 8TB veľké úložné priestory

Základné aj prenosné diskové moduly môžu mať kapacitu až 2 TB,až tri z nich v základni . Celkovo môžete dosiahnuť obrovskú kombinovanú kapacitu 8 TB. Tieto moduly môžu byť pripojené k ľubovoľnému počítaču pomocou kábla USB, takže len jeden z nich môže byť oddelený, aby ste mohli vziať dáta so sebou.

Off
Služba Cloud

Služba Cloud

Vytvorte si svoj vlastný cloud, ktorý beží na všetkých vašich zariadeniach, ale ponúka nekompromisnú bezpečnosť a súkromie . Znamená to, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť taká veľká, a počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. Pomocou nástroja BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo a v celom vašom ekosystéme bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo označenie zariadenia.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Acer Revo Build M1-601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Revo Build M1-601.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií